Zdravim,
Hladam niekoho kto premysla a chce predcasne ukoncit svoj zivot...len seriozny zaujem.
Nechcem tu nikoho obtazovat a vylievat si srdce...len najst niekoho s rovnakymi pocitmi ako mam ja.
Samovražda
naša spoločnosť nepotrebuje ľudí ktorý si budú nonstop niečo dokazovať peniazmi a majetkami mi práve potrebujeme takých ktorý nám ukážu že život ide žiť aj inak . Nemám drahé auto nemám multimiliardové majetky ale necítim sa byť menejcenná aj ked v dnešnej dobe sme osprosteli a hodnotu prikladáme len materiálnym veciam. Naopak ja ľutujem ľudí ktorí majú peniaze ano ja obyčajná baba s obyčajným platom a starším autom. A viete prečo? pretože kto má peniaze ten často nemá úprimného priateľa a častokrát je vlastne majetok a faloš okolo seba jediné čo má. A to je strašne málo pre šťastie. Nesúhlasím s názorom že by sa ľudia mali deliť že ten kto nezapadá by mal spáchať samovraždu. Ja by som si veľmi želala aby sa ľudia spamatali pretože vidím že v dnešnej spoločnosti chýbajú žalostne pravé hodnoty života. Pre mňa je hodnotný človek iba ten kto ich vidí a je mi jedno aj keby ma mala spoločnost odsúdiť a vylúčiť že som obyčajná baba ja nestojím o toho kto by ma hladkal falošne po hlavne nestojím o to byť bohatá a mať okolo seba samú neúprimnosť a ľudí čo ked prídem o majetok ich už viac neuvidím . Ja budem vždy ja a budem milovať svoj život s chybami aj krásami taký aký je.
Mam57m
Ved podobne tu uz bolo za komunizmu.
Uplne hrabe? Ze vlada..
No neviem ci by to pomohlo zamedzit sa movrazdy skor naopak.tak potom napr s korea je pre teba raj ano?tam je to krasne nalikojkovane ty dostanes toto (hovno a niektori vsetko) tak je to aj teraz ale mame viac moznosti sa rozhodnut to ze na sk narod je tupy a vyzera to tu ako vyzera..
Inak mechcel by si si zmenit nick ako mam ja?k tomu prispevku by sa to hodilo
Ľudia v dnešnej dobe trpia mnohými duševnými chorobami preto, lebo nemáme život vopred naliňajkovaný.
Vláda musí spraviť všetko preto, aby BOL život ľudí vopred naliňajkovaný: ak spravíš to, dostaneš to, ak spravíš hento, potom dostaneš hento.
Naša spoločnosť nemôže existovať podľa sat..ského motta: rob si čo chceš. Na to ešte nie sme zrelí a ani nikdy nebudeme, nikdy, to vám poviem rovno, ako blázon a médium súčasne.
Ak sa chceme niekam dopracovať ako celá spoločnost, tak naša vláda musí zakladať vlastné podniky.
Zbytočne budeme hrešiť ako pohania v 10-tej cenovej, to nám bude aj tak prd platné.
Kto oklame celú spoločnosť, oklame seba.
Sme spoločnosť, sme mravce v jednom mravenisku, tak sa nemôžeme tváriť, že žijeme tak v mravenisku, ako aj mimo neho ako samostatné jednotky. To je nezmysel.
Kráľovná je len jedna, presne takisto, ako aj kráľ.
Ja pán, Ty pán, já pán, Ty pán - je nezmysel.
O com je zivot? Ides praxujes od do potom mas na seba chvilu volna.nemozes toto hento musis toto bla bla a nakoniec budes mat 65 a na dochodku a co mam akoze potom robit?mozem zacat robit co chcem?jasne v 65-70 budem mat fakt toho na vyber.mozem zacat prof sportovat stavat dom atd.
Skratka nechapem naco tu vlastne aom..nemam potesenie zo zivota.
Tato spolocnost a svet stoji za velky kkt.a ludia su spokojni.nemozes byt iny nez priemer v spolocensky otazkach a postojoch.neslusi sa povedat to a to nemozes to a toto musis.
Ebem cely takyto system a ludi.staci sa pozriet okolo.oplati sa zit?
No neviem...
Nejde mi o peniaze slavu atd.
Mne by stacilo nejaky ostrov kde by som si vela veci urobil sam.jedine tam mat kozmetiku a lieky.zvierata a plody si urobim sam a samozrejme aspon 15 zien.bol by som spokojnejsi...
Sueño - keďže sú ľudia zvláštni a ja mám naučené úplne iné vzorce správania a vyznávam iné hodnoty ako iní tak mám tiež tieto sklony.
Táto doba je zvláštna pokiaľ nejdeš s ňou a jej názormi a tým, čo by ťa mala naučiť, tak si odpad a nepatríš nikam. Len do spoločnosti tých, ktorí si denne vezmú na tejto planéte život.
Veď sa pozri na toto...niektoré údaje sú dosť demotivujúce....
Vieš koľko takých ako si ty denne stretneš okolo seba prejsť a ani o tom nevieš. Nosíme masky, smejeme sa, fotíme sa na rôznych akciách a potom doma plačeme do vankúša, nemôžeme zaspať či sa režeme....
no čo ti napísať. Doba je zlá a buď sa prispôsobíš dobe aj s tými návodmi, ktoré ti rodičia v dobrej viere, že bude svet lepším miestom vštepili a ktoré si si vzal za svoje alebo ťa doba pohltí a ty to neustojíš.
Nejestvuje iná možnosť. Teda existuje...zahodiť pôvodné podľa mňa a podľa tvojich rodičov ,,správne,, návody a vytvoriť si úplne odlišné...ale to by bolo nadlho a neviem či je to vôbec možné.
Vdaka za prispevky
A myslim si ze ma o tejto problematike dost toho nastudovane :)
Ja som len chcel najst cloveka s podobnymi sebadestrukcnymi sklomni...
Mesacny princ, tvoj prispevok je jasny vysmech. "Pukance a kola".
Ja viem citat velmi dobre a snazim sa ludom pomoct, tak ako aj tebe som sa snazila ak si vobec spominas...
Dávajte si pozor na Wifi www.cas.sk