Ahoj, mám vek skoro rovnaký ako ty, škola nedokončená, priateľka tiež nikdy, proste s týmto sa stretáva strašne veľa ľudí, nie si sám, čo sa momentálne topí povedzme to v sračkách na rovinu, ja si prechádzam už asi 4 roky veľmi ťažkým obdobím a je to aj o tom, či budeš hľadať nejaké riešenia a budeš sa snažiť napredovať, alebo sa budeš do konca života bahniť v negativizme a trpieť trebárs aj ďalších 20 rokov, podľa mňa je vždy cesta z toho von, dejú sa aj oveľa horšie veci, viem, že ti asi moc nepomôžeš tým, že niekto je bezdomovec a je horšie na tom od teba, ale ti máš aspoň ešte stále na čom stavať a máš lepšiu šancu sa dostať z týchto problémov ako taký človek, čo nemá nič. A moja osobná skúsenosť je, že vždy môže byť horšie, a keď nebudeš na sebe nejakým spôsobom pracovať a hľadať riešenia, tak to bude z roka na rok horšie, budeš sa viac topiť a bude sa ti chcieť čoraz menej do niečoho pustiť, až sa v tom utopíš a uvaríš vo vlastnej šťave, ako sa to deje mne. A potom hrozí, že ostaneš zatrpknutý človek, ako väčšina dnešných ľudí, čo závidí a majú nanič život. Skús hľadať riešenia a nejako začať pomaly, kým je to ešte znesiteľné.