ahojte,
byvam na byte s dvoma babami a jedna z nich chodi len v nohavickach a ma tricko alebo mikinu. nechapem, co si mysliet. sleduje tym nieco? zvlastne je, ze ma mikinu a nohavicky. akoze mne to neprekaza, pozriem sa sem-tam :)
Spolubyvajuca chodi v spodnom pradle
akoze, kazdy mame vlastnu izbu, ja mavam vacsinou otvorene dvere, a vidim ju ked ide okolo, alebo ked sa stretneme v kuchyni alebo na chodbe. nemame spolocnu obyvacku, kde travime vsetci cas pri TV, kazdy je u seba v izbe. cize stretavam ju, len ked prejde cez okolo mojich dveri alebo sme v kuchyni. akoze pochopim, keby tak chodila, ze su tam len cisto zeny, ale ked je tam aj chlap...
su zeny, ktore maju nejake kompexy a riesia si ich tym, ze sa snazia zbalit zenateho alebo zadaneho chlapa. az ho dostanu, stupne im sebavedomie a ak sa im podari rozbit vztah, tak este viac. nezvyknu ale v tom novom vztahu ostat dlho, im ku stastiu staci, ze jeden vztah rozbili a dokazali si, ze za nieco stoja. potom toho chlapa opustia a hladaju ineho, ktoremu by spravili to iste. tiez som jednu taku babu poznala, takze poznam ich zmyslanie. podla toho co pises, mas svoju priateku rad a asi by si si nechcel kvoli nejakej zakompexovanej rajde co sa snazi si nieco dokazovat o nu prist. ber to ako prvu skusku vasho vztahu a je len na tebe, ci v nej obstojis. spoubyvajucu si nevsimaj, nehjadz po nej ocka, lebo ona si to vsimne a bude ta o to viac provokovat, moze sa ti potom stat, ze ju raz najdes vo svojej postei nahu s roztiahnutymi nohami.
Chlapče zlatý, to že dotyčná chodí v spodnej bielizni, tak to v poriadku nie je !!! Daj jej nahlas, dôrazne a v prítomnosti svojej budúcej švagrinej najavo, že sa má OBLIECŤ! Ak niekto neovláda ani základy spoločenskej etikety, treba mu to polopate a plnou hubou vysvetliť. Ak by to nerešpektovala, tak nech si hľadá iný podnájom, alebo sa odsťahuj Ty, ak Ti na frajerke záleží.
Ja som kedysi byvala s dvoma spolubyvajucimi v garsonke. Akoze dalo sa, baba a chalan boli par. No a ta baba nonstop chodila v nohavickach a v tielku. Ona nemala ani pyzamo, tak aj spavala, nemala domace oblecenie, robila v mekaci a mala akurat uniformu, ktoru musela mat v robote predpisanu - snad by este aj v tej robote v nohavickach chodila, keby tu uniformu nemusela, tak mi to pripadalo :) a mala zopar veci na seba, ale minimum - nejake jedny jeansy a jeden pulover, akoze na von. Chudobna ale rozhodne nebola, lebo penazi mala nazgrlenych celu kopu. A doma u rodicov mala veci dost, len si ich nevzala do Rakuska do podnajmu so sebou, ale nonstop bola v nohavickach, ci bola zima, ci leto... No mala som dost. Podla mna to nie je normalne, lebo napriklad ja som bola tak vychovana, ze my sme vsetci museli chodit doma obleceni. Este aj ked sestra bola v puberte a uz jej rastli prsia a vysla z vane iba v tielku a v nohavickach, uz ju mama napomenula, nech tak nechodi pred nami vsetkymi, tak ja som na take nieco ako nahe a polonahe spolubyvajuce nebola nikdy zvyknuta. A v tej garsonke v podnajme, kde som s nimi byvala, ked som sa isla vecer pred spanim osprchovat, tak som si do kupelne vzala so sebou aj pyzamo, ciste spodne pradlo a ked som vysla z vane, tak som si to na seba hned aj dala a az potom som odomkla kupelnu a vysla von, takze spolubyvajuci ma ani nahu, ani polonahu nevideli, a tak to ma aj byt. Rano po zobudeni to iste, zamkla som sa do kupelne, kde som si vykonala rannu hygienu a v ramci toho som sa aj prezliekla do siat tam. Nechapem, co tym spolubyvajuca - exhibicionistka sledovala. Ja nie som ani lesba, ani bi a jej frajer uz davno vedel, ako ona vyzera naha, ale ona sa tak rada pretrcala najma predo mnou. Bolo mi to blbe sa na nu na taku polonahu pozerat, tak som radsej cele dni travila v robote a vselikde na prechadzkach, lebo ma bavilo spoznavat velke mesto, vsak tam su urcite zaujimavejsie objekty na pozeranie ako vychudnuta polonaha spolubyvajuca pretrcajuca sa rada v spodnom pradle ozaj uz pred kymkolvek. Nechcela som jej vsak narovinu nic povedat, nech sa neurazi, nenahneva, alebo nech si v mojej pritomnosti nieco nevyvedie, lebo ona bola psychicky chora, nad zachodovou misou si denne vlasy trhala a s takymito ludmi neviem, ako jednat, tak som radsej co najviac casu travila mimo a domov som chodila viac-menej iba spat a vzdy sa mi riadne ulavilo, ked odisla na par dni na Slovensko. Ona aj doma u rodicov chodila naha a polonaha aj pred bratom, ktory bol priblizne v jej veku. Boli sme od ZS kamosky a obcas som sa u nich ocitla, preto to viem. Chcela by som vediet, preco to ludia robia, ze chodia polonahi naozaj vzdy a pojem domace oblecenie im nic nehovori. Chcela by som vediet, co sa asi odohrava v hlave takeho cloveka a ako rozmysla, lebo pre mna je to jedna velka zahada, ale len som sa podelila o skusenost, nech zakladatel temy vie, ze nie je sam, co sa s takym clovekom stretol.
lebo ja uz pracujem, priatelka studuje a kazdy sme v inom meste, zatial. ked dostuduje, budeme spolu byvat. a ja byvam s jej sestrou, ktora vlastni byt, a nasla este jednu spolubyvajucu. no a jej sestry sa netreba obavat, ta sa nespaciruje predo mnou. vravim, sem - tam, ale je ine, ked ja ju poznam uz roky. ta druha baba, tu nepoznam ani ja ani priatelkyna sestra. vacsinou sa len pozdravime, niekedy aj viac slov prehodime, no ale neviem, ja by som tu tiez v boxerkach nechodil len tak :D
nechapem ked mas priatelku preco nebyvas s nou ale s dvoma zenami, ktore su dokonca rajdy a spaciruju sa pred tebou v nohavickach. ja mam spoubyvajuceho a predtym som mala dalsich dvoch ale nikdy som pred nimi v nohavickach nechodila, ani z kupelne
Tak ak ti to stale vrta hlavou, preco to ta druha robi castejsie, ignoruj ju a uvidis, co sa stane, inak k tomu uz viac netreba. Drz si odstup a vsetko bude ok. :)
tej druhej sa netreba bat, ona je totizto priatelkyna sestra, a byvam vlastne v jej byte. ona tiez sem-tam ide v nohavickach, z kupelne alebo tak, ale zas je ine, ked s nou sa poznam uz roky rokuce.
Ona si zrejme samu seba nevazi. Ak mas rad svoju priatelku, tak nech to ostane ozaj len pri tom pozerani, aj ked toto je dost problemova zalezitost.
Presne takto zeny zenam ublizuju. Provokuju a odlakavaju frajerov dobrym a milujucim priatelkam....
Ja len, skus sa zamysliet, keby si bol na mieste tvojej priatelky, ako by ti bolo. Spodne pradlo je podla mna prekrocenie hranice, celkovo inak nerobi dobrotu ked byva chlap so zenskou a ty este dvomi a este si k tomu aj zadany....neviem neviem.
pritom ona vie, ze som zadany. akoze pozriet sa pozriem, ved som normalny chlap, ale je mi divne z tej strany zeny, sa takto nehanbi chodit pred cudzimi.