Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otazka na zeny - kde sa s vami zoznamit?

Príspevok v téme: Otazka na zeny - kde sa s vami zoznamit?
vianocnykaprik

Chcel by som sa spytat zien a dievcat par otazok ze kde a za akych podmienok ma vlastne zmysel vas oslovit za ucelom zoznamenia a nadviazania vztahu. :) Je toho viac co mi vrta hlavou, tak pre lepsi prehlad som otazky usporiadal do niekolkych bodov. Tak ak mate chut a cas uprimne odpovedat, velmi mi tym pomozete, pretoze som v tomto dost bezradny. :)

1. ake miesta su vhodne kde by vas nejaky muz mohol oslovit a skusit nadviazat kontakt? Mohlo by to byt napriklad aj na ulici, ze niekto ide povedla vas a sa len tak prihovori? :)

2. ako si predstavujete take vhodne oslovenie ktore by sa vam pacilo? Co vam povedat? Musi byt dotycny vtipny, alebo staci ak je mily?

3. ak by sa vam dotycny ktory sa vam prihovori nepacil, ako to vnimate? Je to pre vas velmi neprijemne, alebo sa nahnevate? Citite k tomu dotycnemu nejaky hnev alebo odpor ze si vas dovolil oslovit? Alebo to beriete ako prirodzenu vec a nerobite z toho velku vedu, nehnvate sa na neho len s nim jednoducho nechcete pokracovat v dalsom zozamovani?

4. ak by sa vam dotycny nepacil, budete ho nejak ohovarat, budete o tom hovorit napriklad pred znamymi ze vas oslovil nejaky "trapny skaredy debil"? Chceli by ste sa mu nejak pomstit ze si vas dovolil oslovit ked nesplnal vase poziadavky a kvality?

5. za akych okolnosti by sa vam pacil introvert ktory nema vela priatelov? Ma taky clovek aspon nejaku sancu?

Dakujem za odpovede.:)

usmevny_den

1. kdekoľvek, môže byť aj na ulici, no oslovenie musí byť nejaké vtipné a originálne :)
2. záleží od miesta a situácie a hlavne od šarmu dotyčného, lebo rovnaká veta môže vyznieť od každého inak
3. nehnevám sa a konverzáciu zdvorilo ukončím
4. nemám 15 ani 16, takže otázka je irelevantná
5. každý má šancu, dokonca aj introvert, len musí natrafiť na takú ktorej to nevadí a pasuje :)

Kýčera

Čo k tomu už len dodať? Ľudská múdrosť má svoje hranice, ale ľudská BLBOSŤ je BEZBREHÁ. Vzhľad človeka sa dá ľahko zmeniť, ak má však niekto v hlave slamu alebo prázdno a je k tomu dospelý, tak to už žiadne lieky, prachy,...NEZMENIA!

adr1a

Betlehem. To co ty opisujes v uvode - tak toto skor pozorujem u chlapov. Ze kdeaky trtko o niečo vyssi od kybla, skulavy, bez vlasov tam hore no inak chlpaty jak opica ci s tromi chlpami na hlave, vyzerajuci ako ludoop a on si dovoli hodnotit vzhlad vyzor ineho cloveka? Cize fakt hotova katastrofa a on s kludom anglicana chce mudru krasnu supersikovnu 90/60/90 blond babiku ai. No zas poznam krasky ktore si preberaju. Nejde im o prachy ai lebo same toho maju dost alebo su z takych rodin no zas tie si fakt aj preberaju a hladaju si Kenov..
Ja neviem. Dnes sa vzhlad hodne precenuje a na ine sa dost kasle. A pritom su same rozvody rozchody partnerske krachy. Vsak kolke sladke pariky sa rozchadzaju jak na beziacom pase?? Krasa este nikomu pohodu spokojnost a obycajne partnerske stastie nezarucila.
Ja som sama single ale podla vzhladu si protajsok isto nehladam. Skor ma musi ten druhy niecim zaujat, mat charizmu sarm, nejake tie osobnostne moralne hodnoty normy ai, mat v hlave a byt do pohody nepohody, na dni vsedne i sviatocne, do voza i do koca. No hlavne aby ma mal rad, miloval ma

Slobodna

Charlie Sheen nema charizmu, ale HIV a henten Justin neviem aky ani neviem kto je, ale predpokladam nejaky ulizany trapko, co nevie ani spievat. Moc nad tym spekulujes, muz ma mat zdrave sebavedomie, pretoze ma byt zene oporou a nie ufnukanec zakomplexovany, ale ani prehnane sebavedomy a arogantny blb. To ostatne ti nie je treba, bud silny dusevne a aj fyzicky, spravaj sa ku vsetkym zenam slusne bez rozdielu veku, vahy, krasy a nelutuj sa. Tot vsjo.

vianocnykaprik

Dakujem vsetkym za prispevky, ale predsa len poprosim aby sa vyjadrovali k teme len zeny a odpovede boli pisane hlavne k tym otazockam.

Stewia no toho som sa prave obaval.:) Ja nie som ziadny model, ale ani nehladam modelku, len obycajne normalne dievca ci uz intelektom, zalubami, alebo vzhladom. Mna uz v tomto zacina trapit pocit, ze dnes kto nevyzera ako justin bieber, alebo nema davku charizmy ako charlie sheen, tak asi nema sancu ani u obycajnych dievcat.:) Som v tom proste uplne strateny, ze kde a cim vlastne zaujat nejake dievca, pretoze ja nemam ziadny hviezdny zivot, nie som bohaty top manager, ani som nevyhral superstar, ani nechodim na super dovolenky a divoke party, a neviem ani robit super zabavnu atmosferu. Som proste uplne priemerny... a v komunikacii s ludmi asi aj podpriemer.

Tak neviem teraz ci to vzdat lebo ludia ako ja nemaju pravo na pekny vztah, alebo ci riskovat to strapnovanie oslovovanim dievcat. Pripada mi to cele take dost narocne.:)

Biela Kobra ale vy ste asi uz starsi a mozno kedysi nebolo take komplikovane to zoznamovanie a ludia na seba nemali tolko narokov a podmienok, alebo nie? A tvoj muz ta vlasne kde a ako oslovil, ako ta zbalil? Pre mna to je uplna zahada ako sa moze introvert s niekym novym zoznamit a dat do kopy tak preto sa pytam.:)

Este raz ale dakujem kazdemu za odpovede na tie otazky, najprv som myslel ze sa to nikomu nebude chciet zodpovedat, tak ma to potesilo.:)

michal555

Mesacny princ - Nesuhlasim. A to mam pekny byt, auto, peniaze, vyzeram, staram sa o seba a napriek tomu ziadnu zenu a ani sa mi nestalo ze by sa niekedy o mna nejaka potrhala.

betlehém

mesačný princ to nieje pravda, sú ženy ktoré si na vzhľade muža potrpia aj keď samé niesú modelky z časopisov. NIektoré si dajú na vzhľade muža záležať a ani nemusí mať tučné konto. Nie u všetkých žien ide len o prachy. Áno sú peniaze dôležité ale čo z toho ak je chlap tučné prasa s neupravenou bradou a veľkými dioptriami, smrdí potom a nepozná základné pravidlá slušnosti. Myslíš že každá by ho brala ak by mal zárobok 1000 ečiek mesačne alebo viac? Nie, brala by ho len nejaká barbina s peroxidovou hlavou ale normálna baba nie.

Mesačný princ

Ak máš auto, dom, dobrú prácu a peniaze, tak nepotrebuješ nič z nižšie uvedeného a ženy sa budú s tebou samé zoznamovať :D