Tramadol vysadzanie

Príspevok v téme: Tramadol vysadzanie
tramalko

Zdravim po cca 2 a pol roku uzivania tramalu som sa ho rozhodol vysadit zacal som ho uzivat po operacia kolena potom som uz ale neprestal lebo som zistil ze to ma aj pozitivne ucinky ako chut na do zivota atd.... skoncil som na cca 400-500 mg tramalu denne v kvapkach zacal som to pomalicky davat dole bolo to neprijemne ale dalo sa ale teraz cca po 2 tyzdnoch som sa dostal na 50 mg a teraz zacalo to prave peklo som uplne kompletne bez energie moj den vyzera tak ze spim od 21:00 vecer aj to ma vcera priatelka nasla pri PC ako spim v kresle s hlavou nabok zobudil som sa teraz cca 11:00 ledva som nieco zjedol a uz lezim v posteli pisem toto a padaju mi oci zobudim sa okolo 17 ledva dam sprchu a iba lezim na gauci pozeram telku a potom zas zaspim a budim sa v case obeda akonahle to supnem aspon na tych 150 mg za den zas som v pohodicke a fungujem ma niekto stymto skusenosti ? posledna vec vysadzam bez pomoci doktora

tramalko

tak nakoniec som stym isiel k doktorke bolo to neunosne prespat cele dni nic nezjest dostal som aspendos (modafinil) velmi mi pomohol 100 mg rano 100 mg obed a som aktivny tramal uz je uplne vysadeny ale bolo to peklo

RNG

L-theanine tiez posobi na opiove centra v mozgu a nie je navykovy. Takze mozno ti to pomoze na vysadenie tramadolu. Davka je 2 x 400 mg.

Kýčera

Si Ty geroj! Toto opioidum ovplyvňujúce špecifické nervové bunky v mieche a mozgu, s mnohými nežiadúcimi účinkami, poškodzujúce zdravie. odkiaľ si ho bral, keďže je na lekársky predpis? Si jednoducho ZÁVISLÝ, tak ako tí, čo berú drogy,...Príliš dlho si zneužíval situáciu a ešte aj násobne prekračoval max. dávky. Patríš na psychiatriu, tam liečia závislosti! Ďakuj Bohu len za také reakcie, kt. máš pri jeho vysadzovaní a modlí sa, aby Ti tento liek vážnejšie nepoškodil zdravie! A ak sa z toho dostaneš, tak Ťa čaká prekonávanie bolestí bez OPIOIDOV,...užiješ si to naplno!!!

jajaa

Práveže musíš rátať s tým, že to bude náročné dlhodobo. Sám vieš, že sa jedná u teba o závislosť, nielen psychickú, ale tiež fyzickú. Dá sa to zvládnuť, ale budeš sa musieť zaťať a vydržať tie stavy, ktoré sa ti iste javia ako nekonečné utrpenie, ale ono to bude lepšie aj keď sa ti to teraz nezdá. Skús nazačiatok brať niečo stimulujúce kým vysadzuješ, napr. koenzýmQ10 ma napadá teraz. Drž sa.

Marek100

Vydrz to. Vysad to svinstvo uplne. Nebude to trvat dlho. Prekonaj sa a chod von na prechadzku. Do dazda, do zimy, ale von. Drzim palce.