Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Facebook - zablokovaný účet - napadnutie účtu

Príspevok v téme: Facebook - zablokovaný účet - napadnutie účtu
verca-82

Dobrý deň, mojej kamarátke niekto napadol účet a facebook ho pre bezpečnosť zablokoval. No a samozrejme keď sa chcela prihlásiť, tak to chcelo od nej nejake overenie, všetko vyplnila a tak, no a keď dala overiť alebo čo to bolo, tak jej to znova naskočilo a stale dookola. Už je to 3 dni a preto som sa chcela spýtať, či s tým nemá niekto nejaké skúsenosti ? Ja si myslím, že je možné, že jej niekto zmenil heslo, alebo že ju Facebook zablokoval už navždy, ale chcela by som počuť radu od niekoho, komu sa to už stalo, alebo sa tomu rozumie, ďakujem vopred za odpoveď.

radus

ahoj. mne sa stalo nieco podobne. niekto sa mi dostal na ucet a aj na email. musela som si nakoniec zalozit novy ucet na fb aj novy mail. ale zo zaciatku som sa na fb dostala, ked som postupovala, ako pri zabudnuti hesla. ale potom to uz neslo.

radus

ahoj. mne sa stalo nieco podobne. niekto sa mi dostal na ucet a aj na email. musela som si nakoniec zalozit novy ucet na fb aj novy mail. ale zo zaciatku som sa na fb dostala, ked som postupovala, ako pri zabudnuti hesla. ale potom to uz neslo.