Zozeriem všetko, čo nezozerie mňa

Príspevok v téme: Zozeriem všetko, čo nezozerie mňa
creatureee

Mam taky problém, ktory neviem prekonat. Pred rokom som vazila 65 kg a spravnou výživou a cvicenim som za necely rok schuxla na 53 kg.

Lenže cca posledne dva mesiace som ako z reťaze vypustena a dokazem zožrať všetko co nestihnw zozrat mňa. Pod týmto pojmom si predstavte že na jedno posedenie kľudne zjem ak 5 chlebov s džemom, jogurt, tri koláče a stale mi nieje dosť. Nedokážem sa nijak premôcť. ..dokazem cely den jesť zdravo a potom mi to je všetko jedno a vyzeerem vsetky zásoby co mame doma.

Prosim nepíšte o tom že je to jojo efekt a podobne. Ja mam celu zdravú výživu naštudovanu a chudla som ozaj zdravo podla výživovej poradkyne ale teraz je to ako droga a ja sa nedokazem ovládnuť. Uz som pribrala na 58 kg a ak to pojde takto ďalej tak celý rok snaženia bol zbytočný. Neviete mi niečo poradiť? Hocičo ..Čo to môže byť, co nato pomáha atď. ..proste hocičo lebo uz som zúfalá. .

Mam 18 rokov a 168 cm

LittleB.

Ja Ti to vysvetlím, bella. Je to preto, lebo sa obmedzuješ a Tvoj mozog o tom vie, preto sa proti tomu bráni. Teraz už začala ešte aj zima, čiže to máš ešte o to náročnejšie.

Ráno jedz ako cisár, na obed ako kráľ a večer podaruj večeru žobrákovi.

Ak máš potrebu stať sa anorektičkou, tak sa ňou aj staneš a skončíš na psychiatrii.

Ja namiesto jedla pijem víno, ale zase sa nebudem obmedzovať. Môj komfort mi je prednejší ako nejaká postava alebo názory iných.

Ja musím byť pri sile, ja si nemôžem dovoliť byť slabý, lebo by bolo po mne.

Ber to aj tak, že v dnešnej dobe je tak či tak buď všetko zakázané alebo nejaká choroba...

Ja to mám v paži, kompletne. Krása začína vnútrom a nie vonkajškom.

"Ak chcete byť pekní, tak buďte dobrí."

Apropo, chceš byť modelkou? Potom ťa znásilní nejaký koko., Ty budeš trpieš, máš príbeh a srať na to.

Nechceš sa stať mojou ženou? Ja sa idem dať na summo. Budem veľký a silný a to sa cení a nie byť nejakým vychrtlým vypachtlaným dutým a chudým zakomplexovaným debilom.

Dievčatá by sa mali na škole učiť aj zásady správneho stravovania.

Ja mám pocit z tejto našej spoločnosti, že každý niečim trpí. Ja by som mohol tiež trpieť, ale je.em na to. Scípnem, scípnem. Poznám ľudí, čo umreli v mladom veku a ani pes po nich nebrechol.

To vám neprajem!!!

Choď často vonku, neseď len doma, lebo doma mozog rozmýšľa len o tom, čo spapá:-)

Musíš mať veľa aktivít.

"Nielen z chleba je človek živý" - J.K.

ahoj123

ahojte baby tak ja som na tom uplne rovnako..pred troma rokmi som zdravou stravou a cvicenim schudla z 56 na 48kg, potom nastali problemi v osobnom zivote a najskor u mna prisla faza bulimie a chodievala som jedlo vyvratit na zachod a neskor ju vystriedalo zachvatove prejedanie a momentalne vazim tolko kolko som v zivote este nevazila ani predtym nez som schdudla a neviem to zastavit :( aj ked sa snazim, je to hroznr tazke a nemam ziadnu podporu aby som znovu zacala zdravo zit :(

Simuska717

Ahojte dievčatá, napíšte mi na tento mail simuska717@gmail.com a ja vám objasnim co ďalej podľa mojej osobnej skúsenosti. Tiež som si týmto prešla ale je to za mnou dúfam že nadobro.

Lilly91

Ja mám ten istý problém, pred dvoma rokmi sa mi podarilo krásne schudnúť na 60 kíl a išla som na svoju vysnívanú váhu 58kg, ale zrazu prišiel zlom v mojom živote a začala som doslova žrať všetko, nemala som nijaké hranice. Pribrala som skoro na 80 kil a odvtedy som trošku schudla na 70 a viac to nejde dole, lebo sa neviem s jedením zastaviť.

V tvojom prípade ako asi aj v mojom, ak hádam správne, je psychika. Nemáš nejaké problémy, alebo nie si v strese? Teraz som začala s jógou a trochu mi to aj pomáha, napr. včera som už večer nejedla, čo je u mňa fakt nemožné.