vyskočená šlacha na kotníku

Príspevok v téme: vyskočená šlacha na kotníku
8funeral8

Zdravim.... pred pol rokom som mal nehodu na kolieskových korčuliach.... vbehol mi niekto do cesty, tak som to strhol do trávy kde som začal akoby behať a stalo sa to, že mi vyskočila šľacha pri kotníku na ľavej nohe a ľavej strane...ok... opuchlo to, bol som v nemocnici...spravili mi rontgen, nebolo nič zlomené.....tak som ostal cca 2 týždne doma....po dvoch týždňoch to bolo lepšie, ale nedalo sa s nohou ohnút hore a do ľava vobec....tak lekár mi prikázal aby som to chladil s ľadom a tak....ok prešlo to, odpuchlo celkom....ale problém je, že stále nemôžem plnohodnotne ohnúť nohu hore a vľavo. po 3 mesiacoch som šiel k inému lekárovi, ktorý mi okamžite spravil magnetickú rezonanciu. Ukázalo sa, že šľacha nechce zaskočiť, lebo sa tam nachádza tekutina....tam mi tam vpichol nejaký kortizón....zlepšilo sa to asi o 30 percent....potom som bol ešte raz u lekára, tak mi povedal, že nie je veľmi dobré často pichať ten kortizon. A tak mi predpísal takú bandáž, ktorá je dobrá super.... ale problém nevyriešila.... Chcem sa opýtať možno nejakého lekára, čo by pomohlo na odstránenie tej tekutiny spod šlachy. Možno nejaká mastička alebo ja neviem... Inak sa to stalo v Nemecku, a je to dosť obťiažne odborne vykonzultovať.... Nemecky sa to volá Sprunk gelenk. Ďakujem za info...