Unik plynov z tela - nevedomy

Príspevok v téme: Unik plynov z tela - nevedomy
Bujak_Bujarí

Zdravim vas mam dost neprijemny problem zacalo to asi pred 4 rokmi ked mi jedna pani v praci povedala ci sa nehanbim ze si ulavujem {prdim}ale ja som to nerobil aspon o tom neviem.Samozrejme ze je to prirozdene ze clovek ma vetry ale ked vas niekto obvini z niecoho co nerobite tak potom neviem.Ale po case to zacalo byt stale horsie a to tak ze mal som pocit ze vsade kde prejdem ide so mnou zapach asi plyny ktore bud unikali tak ze ani som o tomnevedel.Potom ked som cestoval v autobuse tak spolusediaci odsadol a prave preto ze citil nieco.

A vyvrcholenie prislo v novej praci kde sa ma manaze opytal ze ake mam problemy a ja ze naco naraza tak mi povedal ze vsade kde pridem je citit pach ako ked si clovek vypusti vetry.

A dalsi sa ma opytal ci to robim nschval. Neviem čo mám robiť bol som na gastre a tam mi našli ale len sklznú hiatru herniu.

Ja uz neviem kde moze byt problem vsade kde som v cakarni v autobuse v rade ked platim v obchode tak vsade ludia odo mna odchazdaju tak nechapem ako je mozne ze tie plyny alebo neviem co je citit aj ked nic take nerobim. v poslednom čase som to začal cítiť niekedy aj ja či už zápach alebo teplo v trekách.

Hygiena je u mna normalna kazdy den sprcha tak ked si niekto mysli ze sa neumyvam.Je vobec mozne aby z cloveka cely den bolo citit nieco asi{plyny}alebo neviem co.Je to uz na nevydrzanie.Najlepsie je na tom to z epridete k lekarom a urobia jedno dve vysetrenia a potom vam povedia ze treba ist za psychologom no to asi urcite ked vam niekto povie do oci ze ci to robite naschval .Vie niekto ako by som mohol svoj zdrav stav dostat do takeho stavu aby ked niekde vojdem medzi ludi aby som nebol objektom narazok a posmechu.Prosim o akukolvek radu vdaka.

tasty

odporúčam mudr. andrej janco, poliklinika kvp košice úspešne lieči ťažko diagnostikovateľné problémy tráviaceho traktu