Čo kupiť na vianoce priateľovi,kt.ma veľa peňazi?

Príspevok v téme: Čo kupiť na vianoce priateľovi,kt.ma veľa peňazi?
sonia_0

Ahojte, vedeli by ste mi dat rady, co kupit priatelovi s kt mame pekny vztah-sice kratko trvajuci ale zato velmi rychlo sa ten vztah stal vaznym :-) On mi na meniny dal dost hodnotne dary, lebo dost dobre zaraba. Ja si nepotrpim ani nechcem aby mi take drahe kupoval,ale on stale svoje. Ja studujem, takze nemam az take financne prostriedky na drahe darceky. Viem,ze on to chape..

A vsetko vlastne si vie kupit sam. Prave preto by som chcela nieco originalne,co by ho potesilo.

shayleen

To že ti on a meniny dal darček v hodnote 200 E by tá nemalo trápiť a vôbec kto v dnešnom svete oslavuje meniny? Nároky ok ale meniny? Tak neviem kúp mu nejakú maličkosť čo robí rád čo ma za hobby urcote niečo nájdeš

sonia_0

Zienky, len na meniny mi dal darceky v hodnote 200+. Tak mna to trapy, ze on mi moze cokolvek, a ja som obmedzena financ.limitom + vsetko ma.....

sonia_0

Puzzle by ho nebavilo to som si ista.Nebavia ho take hry velmi mi spominal.

A nahrdelnik nenosi, hodiniek ma tiez viacero.

Takze neviem :-((((

shayleen

Čo tak mu kúpiť hodinky či náhrdelník? My sme si kupovali na prvé Vianoce maličkosť on mi kúpil hodinky a ja jemu náhrdelník a bolo vybavené

Mayaaaa24

a čo teda tie puzzle čo som navrhovala, to nechceš skúsiť? Ale zas je pravda, že oni sa na tom dohodnú a spolu si kúpia. Tak to urob aj ty, povedz mu, že to budete skladať spolu.. aj to bude pekné romantické :)

sonia_0

Viem, ze vianoce niesu o darcekoch. Aj on to tak berie-nieje materialista. Potesi ho vsetko. Ale nechcem kupovat nejake tie bezne veci-lebo to si on kupi aj sam. Ma urcite zaluby, ale absolutne ma nenapada, co kupit. V strese som. Viem, ze jemu staci ze som pri nom, jak mi hovori-je viac taky romsnticky typ.

Mayaaaa24

Kamarátka má podobný problém, ale ona to rieši tak že mu kúpi to čo ho zaujíma (hry, knihy, atd). Alebo kúpi niečo čomu sa môžu venovať spolu ako napr. puzzle, nejaké hry....

No neviem, či som ti pomohla, ale myslím, že ho poteší aj nejaká maličkosť.