Od koľkých dieťa?

katka....

Keďže sex je povolené mať od 15 podľa zákona, tak aj dieťa. Bez sexu neotehotnieš. Otehotnieť však môžeš od prvej menštuácie, ale keď máš pod 15, otecko pojde do basy. Ale dieťa by mali mať ľudia, kt. sú na to zrelí a nie od kedy to povoľuje zákon.

Porodilima

Imho umele oplodnenie je alternativna cesta, ak uz to nejde nijak prirodzene. U 14ky sa pocka, kym sa dovyvijaju organy, min. do 15, ale pochybujem, ze by jej to rodicia podpisali. Takze tento zakrok sa robi od 18, pokial by to neslo normalne.

blueberryNN

bez sexu dieta nemozes mat (nehovorim o umelom oplodneni), tak snad legislativna odpoved je jasna, stanovit akykolvek limit na mat-nemat dieta uz nie je potrebne - ibaze by si chcela zaviest povinne interrupcie, ktore ked zena pod 15 neabsolvuje, spacha trestny cin

BlackDay*

Sofa, mám 15 a pýtala som sa normálne dospelých ľudí, takže tým to nebude. Len mi skutočne prišlo divné, že na to nie je zákon ako taký (nie len na sex).

tasty

dieťa môžeš mať od kedy telo je schopné byť plodné, keď už v 8mich rokoch tak 8mich :D, dieťa mať môžeš, len otecko pôjde do basy :D