Co mam robit proti peham?

Leeli

:D :D ale pehy mi dosť vadia všetci čo majú pehy nemajú ich také silné ako ja :P skoro :D :D viem že to je čudné ked sa tým zaoberá 12 ročné decko :( :D :D
ale mne to proste vadí :D ostatným ledva vidno pehy :P a mne ??!!

Blondula

ako decko som tiez bola pehava,ale vekom mi zmizli.teda v lete,ked sa mi opaluje tvar,ich je este slabucko vidiet.neviem odkial som to mala,ale ako decko som mame nosila nechtik lekarsky,ze nech mi urobi odvar a tym som si ich macala :D :D pehy mi ale vobec nezmizli :D

chlap12321

Moja manzelka ma pehy a tiez mala strasne komplexy. Mne sa to ale strasne paci - je to take mile sexi a ta pokozka vyzera ovela mladsie (najma teraz ked ma 40 rokov) ako u inych zien v jej veku. Mozno to bude tym, ze sa kvoli tomu nikdy neopalovala. Fakt vyzera najmenej o 10 rokov mladsie a ked vidim ine zeny v jej veku, tak si hocikedy poviem, ze to snad nie je ani mozne, aky je to velky rozdiel, ze ako by som ich vekovo tipoval. Prosim neries to ziadnymi bieliacimi pripravkami ani laserom - urcite najdes chalana, ktoremu sa to bude velmi pacit :)

adela2210

UPRIMNE? dnes rano som si povedala ze najdem nieco proti peham alebo aspon na pozastavenie ich. citala som si prispevky a vzala som si papierik a pisala som si rady. no jedna osoba sem napisala ze radej by vymenila pehy za svoju vyrazkovu tvar. zamyslela som sa nad tym a povedala som si zema pravdu. pokrcila som papierik s radami a hodila som ho do kosa. chcela som tym povedat ze mozes byt spokojna stym co mas lebo raz budes stara a uvedomis si ze stale si chcela nieco co nemas a to co si mala si si nevazila .... radsej hladaj sposob ako ich pekne zvyraznis :))

lea

pehy ide odstranit ja pouzivam med so skoricou a zabera je viec sposobou nasla som ich viednom casaku a funguju ale najlachsie je pripravit tento !(dufam ze tymto aspon dakomu pomozem !)