Dá sa podľa profilovej fotky vyčítať niečo o charaktere človeka? Viete ako sa hovorí že človeka je možné charakterizovať ohodnodiť podľa spôsobu šoférovania, podľa toho akú farbu auta si vyberie, aké jedlá má rád, akého psa či celkovo aké zviera si vyberie na chov a pod. tak či sa dá podľa toho akú fotku si dá do profilou na facebook aj hodnodiť o akého človeka ide. Napríklad mám priateľov na facebooku čo majú v profile fotku seba len seba, iní majú seba a v pozadí prírodu, iní auto svoje, ďalší majú svojho miláčika(zviera) či deti, ďalší majú len nejakú fotku kvetov, stromov, západu slnka,vodopádov, prírody, ďalší len najakú kreslenú postavičku čí nadpis nejaký.
Čo myslíte, prečo si ľudia dávajú do profilových fotiek to čo si dávajú?
Napríklad ja si myslím, že najmä u žien ktoré si dávajú v profile fotky svojích postav a tvári sä samoľúbe a potrebujú obdiv okolia, chcú sa páčiť a byť obdivované. Aspoň podľa toho aké mám priateľky na fb ktoré majú takúto fotku kde sú len oni sfotené. A čo si myslíte o profilových fotkách vy?
Osobne ma to len tak zaujíma podľa čoho si ľudia vyberajú akú fotku si zvolia do profilu. Kde by sa dalo o tom viac niečo zistiť len tak pre zaujímavosť? Dík..