Chlamydie-liecba

Príspevok v téme: Chlamydie-liecba
linda

Ahojte. Kedze mi vysli negativne kvasinky a na vysetrenie chlamydii uz nemam cas (odchadzam na dlhie do zahranicia), prosim vas o radu ako ich liecit. Az teraz som totiz objavila toto forum, doteraz som netusila co mi moze byt, a ten moj gynekolog, no...Priznaky-uz 4roky velmi bolestive milovanie(bolest pride po par minutach), vytoky, najma zapachajuci po menstruacii, crevne problemy, bolest brucha, a bolievaju ma dost kolena a ine klby, co vraj mozu chlamydie tiez sposobit. Summamed mi bez predpisu nechceli predat, co si mam teda narychlo kupit??? Dakujem velmi pekne, Iva

pegi

mala som 3 roky chlamydie a doktorka ma ich nedokazala zbavit. pomohlo mi az koloidne striebro ktorym som sikazdy den vyplachovala posvu.(zriedene s vodou) a vypila ho nezriedene 7 ml. za 3 dni som sa uz citila podstatne lepsie. ODPORUCAM A DAKUJEM PANI KTORA HO ODPORUCALA KDESI NA TEJTO STRANKE. DAKUJEM MOJE 3 ROCNE TRAPENIE VYMIZLO ZA 1 MESIAC.www.pharmaactiv.sk VELMI PEKNE DAKUJEM a ostatnym odporucam

pegi

jednoznacne potrebujes gynekologicku pomoc a musi sa to liecit ihned, ja som mala blbu doktorku. moj ex mal problemy a potom aj ja poslala som ho na vysetrenie a mal chlamydie. jeho lekar mi dal papier, ktory som dala mojej doktorke a ta mi nechcela urobot test, ale ked som na tom trvala tak mi ho urobila a vysiel negativny. problemy s vytokom som mala stale. teraz mam novu doktorku a uz 2 roky sa nemozem zbavit chlamidii. chystam sa vyskusat nejake homeopatikum. rozhodne to nepodcenuj a cas si najdi

denniska

tak ako povedala lea aspon si zajdi za obvodným. Na to si cas mozes najst. Nic ine na to nie je. Liecba teraz normálnymi antibiotikami trva 6 tyzdnov.

Lela

Ahoj, robíš veľmi veľkú chybu, že na svoje zdravie nemáš čas...Chlamídie môžu spôsobiť aj neplodnosť a ďalšie iné násleky môžu zanechať na tvojom zdraví!!! Liečia sa antibiotikami a sú len na lekársky predpis...