Pozrite si stranku www.shamballa1024.sk pochopte veci inak, upravte svoj jedalnicek, drzte sa ho, zmente myslenie a nieco ako rakovina neexistuje. Vedeli ste ze mliecn vyrobky skodia? Ano, asi divne, ale je to tak.. mliecne vyrobky propaguju farmaceuticke spolocnosti.. Laktoza, fruktoza, stres to je rakovina.. jedzte a myslite inak, budete zdravi. Co je nador? Lekari vysvetlia ako zla vec ktora musi ist z tela von.. viete co je ale naozaj nador? su to bunky, nase dobre bunky ktore sa nachadzaju v nasom zakyslenom tele a uz nemaju uniku, su zrazene a hromadia sa na jednom mieste, vyliecitelne! Co je chemoterapia? bordel ktory este viac zakysli organizmus cloveka, biznis farmaceutickych spolocnosti, miliardovy biznis! Na vsetky choroby je liek, bilina, myslienka.. Verte sebe, prirode a energii.. ak chcete vediet viac www.shamballa1024.sk
Rakovina a liecba bez chemoterapie
A na tejto stránke sa dozviete skutočné štatistické čísla, ktoré uvádza SEER:
seer.cancer.gov
Uvediem sem porovnanie medzi alternativnou medicinou a klasickym pristupom tj chemo, radiacia a chirurgia
www.oasisofhope.com
Samozrejme alternativa aplikovana bez dostatocnych vedomosti je nanic. Ale spravne aplikovana ma lepsie vysledy, nez klasicka onkologia, statisticky porovnane.
Ja čo poznám ľudí vo svojom okolí, ktorí mali rakovinu, tak po liečbe sú na tom dobre, nepotrebovali ani alternatívu. V takých prípadoch by som alter. považoval len za niečo suplementárne.
Ja som prekonala rakovinu operovali ma a nasledne ožiare lieky som brať nemusela a som rada že už som na tom dobré tak sa oplatí liečba aj ked nie je zrovná príjemná videla som v nemocnici tý čo brali chemoterapiu čo to s nimi robilo a ozaj som bola rada že ja ju nemusím .
presne toto si myslel aj steven jobs a stalo ho to zivot... pritom sancu na vyliecenie mal cez 90% ale myslel si ze to vie lepsie ako ta zla medicina
Presne tak