Nemám výčitky

Príspevok v téme: Nemám výčitky
basa876

Dobry den..

Mam taky problem ze sa citim hrozne... Citim sa ako zly clovek.. A aj nim urcite som. Mam len 13 rokov a dovtedy som spravila strasne vela hriechov. Jasne, tie tazké uz nerobim ale... Problem je ze z nich nemam vycitky. Respektive mam, ale iba v urcitych chvilach. Potom mi je to akokeby jedno. A pritom chcem mat krasny, cisty vztah s bohom, ale pozrite sa ake zlo v sebe mam.. A najhorsie je na tom to ze ani vycitky s toho takmer nemam.. A pritom vycitky, svedomie je hlas bozi.. Znamena to, ze boha v sebe nemam? Alebo mam, ale este som ho neobjavila naplno? Kazdy vecer sa vrucne modlim, aby mi boh pomohol...aby mi ukazal cestu, ako ho spravne milovat.

Dakujem.

Benedikus400

A pichať do ľudí a autobusov a áut s nožom je psychická porucha? alebo som zlý človek? V 53 ročnom veku by mal mať človek aspoň nejaký rozum a vedieť ako sa správať,takže som chorý alebo úchylný?Keď nepočítam že som znásilnil nezletilé deti a to len pre svoje úchylné chute za 500 korún a Incests s Idu.Takže vodu kážem a víno pijem??A nemám z toho výčitky.

TibusBenedicto

Ja som nikdy nemal ten pocit že mám priateľa nakoľko si musím priznať že so homosexuálne doslova fanatický.Milovať ľudí a chcieť im dobre to je GRO môjho poslania na zemi.Mne by nevadilo kebyže mám aj mám aj priateľa z basy.Len nech ukojí moje sexuálne chute a radovánky.Mne nevadí či by bol podnikateľ cigán arab terorista vrah alebo
tyran.Mňa vzrušuje predstava že ma homosexuálny partner bičuje po zadku a chrbte a práve takéto typy ma neskutočne vzrušujú.Skúšal som nejaké finty na chlapov po dedine ale nič.....nikdy som neuspel.Posielal som milostné listy do schránok chlapcom po dedine a zase nič....Skúšal som predávať huby cez facebok a nájsť si homosexuálneho partnera a zase nič.Facebok je to pravé miesto ,človek' nikdy nevie na aké krásne chlapčenské riťky naďabí....Potom som nadával chlapom po dedine do vrahov-nechceli ma vyplatiť.Ďalšieho som skúšal pobozkať za kulturákom v parku...dopadlo to zle prefackal ma.Potom som skúšal obchytkávať ďalšieho nevyšlo to....tak aj tomu som vynadal do sadistov satanov a vrahov že keď mi nepodrží že pôjde do pekla...ale zase nič....nechcel ma??nie som atraktívny???alebo vzdelaný???alebo zlý??BOH vie...potom som si povedal serem na homosexualitu.No tak som sa priplichtil ku skupinke dôchodcov že budem s nimi chodiť na čurbesy s palicou a ruksakom.Zatiaľ mi to ide dúfam že tam zapadnem sme vekovo približne rovnako starý tak mi držte palce

BielyTesak

Lindy ... tvoj názor by som mohol aplikovať na jednoduchom príklade. Ak by človek nemal za nič výčitky tak potom by predsa nemal problém kohokoľvek zabiť , myslím že vrahov by bolo o hodne viac a takto sa dá o tom hovoriť v veľa smeroch.

Ak človek spraví nejaký hriech tak dokonalá je na to spoveď kde ten hriech môže oľutovať , zveriť sa kňazovi ktorý to nikomu nepovie pretože je viazaný spovedným tajomstvom.

Ty napríklad vidíš ovplyvnenie Bohom len v zlom svetle , ak smiem poviem ti svoj príbeh .. 5 rokov mám deň čo deň bolesti a budem ich mať do konca života pretože sa nedajú vyliečiť .. jediný kto za tu celú dobu pri mne stál bol Boh , on mi dodával silu a bol pri mne v najväčších a najsilnejších bolestiach a najväčšej samote , pri tom nemusel , on tu nie je od toho aby nás držal za ručičky , dal nám život , dal nám aj pomoc v podobe pre príklad.. desatora ktoré je veľmi poučné a 7 pravidiel je o tom ako sa správať k druhému človeku .. vieš pomáha mnoho ľuďom deň čo deň.

Na záver len poviem Boh nás má rád všetkých , máme slobodnú vôľu a je len na nás či sa rozhodneme veriť alebo neveriť .. hold , toto je môj názor na danú téma , nikdy som nebol silným kresťanom , mal som vždy akoby svoju vieru a dlhé roky bola moja viera slabá , hovorím to preto aby ste vedeli že veriaci nie je len fanatický kresťan chodiaci deň čo deň do kostola , veriaci sme aj my ľudia ktorý vďaka Božej pomoci stále žijeme a zvládame ťažšie životy.

Krásny deň prajem.

SatanLovesLindy

Dobrý den....ked som videla váš, respektíve tvoj príspevok...nedalo mi na neho nezareagovať c: ...je to tvoje osobné rozhodnutie ci veriš v boha alebo nie ale podla mna je to úplný výmysel ludstva aby ludia mali stále čo riešiť a mali v čo "veriť". Je mi lúto (v podstate je mi to jedno ale čo už) že ludia su takto zfanatizovaný bohom a vecí okolo toho. Ludia si neuvedomujú jak moc im to ovplyvnuje životy....jak vidím aj ty...keby si neverila v boha nemala by si starosti že či máš alebo nemáš výčitky, či si spravila alebo nespravila hriech, či ta má boh rád alebo nie...ach...ale každý má iný postoj k danej veci a neni tvojou povinnostou ma poslúchnuť to samozrejme nie, ja len že Nevera v boha sa z mojho pohladu rovná ,menej problémov c:...Dúfam že som ta neurazila...to môj zamer nebol...