Počuli ste niekedy o katalytických lampách ? Hľadala som na netu vôňu do bytu a aby neobsahovala škodlivé látky a narazila som na katalytické lampy. Tvrdili tam , že vraj to ničí pliesne, bacily a virusy vo vzduchu. Máte s tým niekto skúsenosti? Aké sú najkrajšie? Pripadalo mi to ako pekný vianočný darček,.
Katalytické lampy
Prosím a povie mi ako to funguje , teda na akom princípe? Nepočula som o tom ,ale keď som si to našla na internetu vyzerá to veľmi pekne!! Už fakt neviem, čo pod ten stromček a toto vyzerá fakt super!!
Píííííšte!!
Jééééé, to vyzerá ako kvalitný a pekný darček!!!!! Ďakujem za tip!!!!!
Dostať darček katalyticku lampu je podla mna dobrá volba, potesi pride mi to dva v jednom. Krasny doplnok a este aj má pozitvne učinky
Máme doma,je to perfektná vec a fakt je že som to dostala ako darček. Bola som veľmi prekvapená ako to bolo balené prekrásne a vyzeralo to ako z rozprávky . Účinky tam boli opísané a aj to že to kedysi používali v lazaretoch. Od tej doby nepoužívam nijaké iné vône a difuzéry a hlavne potom čo som čítala čo všetko obsahujú.
Ja mam katalytickú lampu , ale priznám sa ze som nevedela ake ma účinky nakoľko som ju dostala ako darcek a paci sa mi ako doplnok do bytu :-) , kedze stale sa ma niekto ale pýtal co to mam a ako to funguje zacala som googlit a hladat a skúsat ci ozaj je pravda ze to ma učinky na zničenie "virusov" pri nachladnuti , ale mozem povedať že vždy v tom chripkovom období sme to doma ako ja vravim palili :-) a nejak to ozaj vzdy preslo tak sme to ustali :-) .. tak ja tomu verim :-)
Katalyticka lampa? Ja som sa s tym zatial vobec nestretla, skor na prevonanie bytu pouzivam sviecky a difuzer , tak ma to celkom zauijma som zvedava ake mate skusenosti
Áno, já to poznám my je predávame v obchode. Niektoré sú prekrásne, najviac sa mi páčia tie od spoločnosti ASHLEIGH & BURWOOD. Sú ako drahokamy a vône sú perfektné a dlho vydrží. A je pravda, že ničia vzdušné mikroorganizmy.
Roztoče - 99% úmrtnosť
Baktérie Escherichia coli (E. coli) - 99% úmrtnosť
Päť typov plesňových spor ( Baktériové spóry alebo spóry alebo výtrusy sú mimoriadne rezistentné pokojové formy baktérií s minimálnym metabolizmom. Vytvárajú ich za určitých podmienok niektoré bakteriálne druhy, najmä bacily a klostrídie. )
Aspergillus niger - 61.5% úmrtnosť
Eurotium Amsterda - 79.6% úmrtnosť
Stachybotrys chartarum - 99.9% úmrtnosť
Penicillium crustosum - 99.9% úmrtnosť
Chaetomium globosum - 99.9% úmrtnosť
Takže je to perfektná vec hlavne teraz pre toto obdobie, kedy začne chrípkové.Ale ,aby ma tu nikto neobviňoval z reklamy najdi si to na Heureke a tam uvidíš aj ceny. Tu máš tip katalyticke-lampy.heureka.sk