Počuli ste niekedy o katalytických lampách ? Hľadala som na netu vôňu do bytu a aby neobsahovala škodlivé látky a narazila som na katalytické lampy. Tvrdili tam , že vraj to ničí pliesne, bacily a virusy vo vzduchu. Máte s tým niekto skúsenosti? Aké sú najkrajšie? Pripadalo mi to ako pekný vianočný darček,.
Katalytické lampy
stačí si do vyhladávačka Heureky napisať katalyticka lampa Ashleigh & Burwood a nájdes ich kopec :-) už sa len rozhodnuť podľa ceny alebo veľkosti
Jé to je pekné a kde zoženiem takú? Dajte tipy.
Likviduje to v priestoru všetky vírusy, preto sa to používalo v lazaretoch.
Podla toho co sa píše o katalytických lampach ano a okrem ineho aj na ničenie roztočov. Mna to celkom oslovilo
Myslíte, že to je vhodné aj na chrípkové vírusy?
ďakujem za rady , už som si teda objednala len nové náplne :-)
Ja už mam katalytickú lampu dlhšie ako rok , a zatiaľ mením len vône a myslim že je to individuálne koľko vydrží pretože je rozdiel či ju používaš každý deň a možno aj viac krát do dna alebo raz za týýdeň, ale zase podla mňa skúšať a meniť náplne je super. naša oblubena vôna je teraz černica :-)
Suhlasim , ja katalyticku lampu vyuzivam stale pocas celeho roka a zatail som nemusela vymenit nic teda okrem vône. Niekedy sa skor prichytim pri myšlienke že si kupim este jednu lampu pretoze niektore vyzeraju tak prekrasne.