5 kg dole

moncisko

jesť pravidelne, obmedziť sladké, však tých metod je na internete strašne veľa, ale dôležité je aj cvičiť takže si nájdi nejaký druh športu ktorý ta bude baviť

superkava123@gmail.com

Vitaccino Zoštíhľujúca káva je jedným z efektívneho spaľovania tukov. Imperia Elita Vitaccino Zoštíhľujúci Káva je vyrobená z tradičnej kávy a prírodných surovín prostredníctvom moderných technológií. Vitaccino Zoštíhľujúca káva potláča chuť do jedla. Stačí si vziať jeden sáčok denne, má skvelú chuť kávy a pomáha k dosiahnutiu vašich fitness cieľov bez vedľajších účinkov.
Priemerná strata váhy za 15 dní užívania je 4 kg a viac
Balenie: 15 vreciek (15-dňová kúra - každý deň jedno vrecko)
Posielam prvou triedou, doručenie 1-2dni.
Cena 29eur, plus poštovné 3 eur. Pri nákupe 3 a viac balení, POŠTOVNÉ ZDARMA!
kontakt:superkava@gmail.com

gabona1

Ahoj, ja držím cambridge a za 6 týždňov mám 12-13 kg dole. Je to super výsledok, ale aj náročná diéta. Som na seba hrdá, že som to zvládla. Už som neverila, že schudnem. Moc som nejedla ani predtým, aj som cvičila, kilá nešli dole. Skúsila som túto diétu a krásne chudnem.

blueberryNN

Skusala si vela diet a stravujes sa normalne. Problem by som hladala tu. Odporujes a klames si. Diety nejdu dokopy s normalnym stravovanim. Zacni sa fakt stravovat normalne (racionalne) a chvilu potrva, kym si das doporiadku metabolizmus posahany po dietach. A hyb sa aspon trochu. Lenivost nepomaha telu ani dusi.