Ahojte.. Som s priatelom skoro uz 6 rokov.. Nedavno sme boli na jednej udalosti kde sme sa stretli viacero parikov co sa pozname a spolocne sme sa zabavali..zrazu prisla tema svadba a asi zo 4roch parikov co sa rozpravali ze kto kde bude mat svadbu, kedy atď sme ja a moj priatel boli ticho. Mohla som ich tak akutat vsetkych len pocuvat lebo aj napriek tomu ze tam boli aj pariky co su spolu kratšie ako ja so svojim tak aj napriek tomu uz vedeli rozpravat o svojej buducnosti, ze chceli by ist bybat tam a tam a proste vsetci z nich uz mali nieco naplanovane... Poviem vam..
Ja so svojim priatelim nic...ani raz sme sa nerizpravali o tom kedy by sme sa asi chcelu vziat..podla mna jr podstatne vediet aspon priblizne kesy by to mohlo byt..ved viete aspon by som divtedy nasporila aj nejake peniazky..a ani o spolocnom nyvani nebola este rec...no proste nic..je pravda ze ja estr studujem.teraz som tretiacka na vs a mozno pojdem este dalej 2 roky..ale tak snad o budcnosti sa po tolkych rokoch treba rozpravat nie? Ono to nie je preto zeby som ja nevedela zacat tuto debatu ale na zaciatku tohto roka som sa ho proste opytala len otazku ze ako si to s nami vlastne predstavuje ze ako to s nami bude dalej atd..tak bol ticho a vyslo z neho len A CO SA UZ CHCES VYDAVAT?.. Ako chapete..ja som len chcela vediet ze ako vidi nasu budcnost..a povedal to dost skaredo..odvtedy som sa ho nic nepytala ale ked vidim v okoli pariky co su uz nejaky ten cas spolu a pekne vedia o svojej buducnosti ktoru si.planuju tak som dost smutna ze po tolkych rokoch som v takej.neistote ci ma vidi vedla seba vi svojej buducnosti alebo nie...vdaka ze ste su ti precitali sory ze je ti dlhe..takze len tak zo zaujimavosti by som chcela vediet vase nazory..vdaka.