Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

26 a doposiaľ bez vzťahu :(

Príspevok v téme: 26 a doposiaľ bez vzťahu :(
Nešťastná Alica

Ahojte,

môj problém je nasledovny: doposial som riesila len skolu, spravila som si výšku, zamestnala som sa a chcela by som vzťah. Avsak kedze doposial som nemala ziadne skusenosti s chlapmi, tak som naletela len dvom starsim panom, ktorych som nastastie skoro odhalila a k nicomu nedoslo. Obaja sa totiz po mesiaci na mna nahnevali, ze sme este spolu este nic nemali a tak si nasli ine partnerky. Na druhej strane sa velmi bojim toho, ze ked si najdem dajme tomu 28r chlapca a poviem mu, ze som panna v 26 tak ma vysmeje a vykasle sa na mna. Vsetci mi uz hovoria, ze dobre garaze su davno obsadene a musim sa zmierit s horsim chlapom alebo so samotou. Poradte mi prosim ako zbalit obycajneho chlapa? :( ved nechcem tak vela, len obycajneho chlapa ktoremu dam vsetku svoju lasku a ktory da tu svoju mne :( Dakujem :)

Čierna mačka

Alica, ver tomu , že ten pravý príde v pravý čas. Ja mám trochu viac rôčkov ako ty a ešte stále verím, že niekde po svete a snáď aj blízko mňa chodí niekto, kto je chýbajúcou časťou mojej duše. Držím palce....

Waterman

Alica ja osobne súhlasím s MICHAL555. Pozri, skutočnému chlapovi tomu pravému to nebude prekážať práve naopak :) To , že by sa ti niekto smial, tak to len idiot. Kiež by som našiel takú ženu ako ty, pretože posledná veta,ktorú si napísala je čarovná a veľmi by som si chcel nájsť pravú ženu, ktorá bude milovať. Držím ti palce a prajem toho pravého :)

michal555

Ahoj Alica,

na tvojom mieste by som sa vobec tym netrapil. Myslim ze je aj dobre ze si sa doteraz venovala skole, pracovala na sebe, dospela aj mentalne a nedala si svoje panenstvo prvemu ozratemu chlapovi na studentskej diskoteke. Ver mi ze pre normalneho chlapa je panenstvo dar. A tak ho daruj tomu kto ti bude za to naozaj stat. Neunahli sa, stretavaj sa, spoznavaj. Si mlada baba, 26 rokov nie je vobec vela. Dnes je vsetko ine ako kedysi, ja som sa tiez strachoval ze v 27 rokoch si uz nikoho normalneho nenajdem. A zacal som spoznavat novych ludi a vlastne si neviem ani vybrat tu spravnu, tolko super bab je v mojom okoli :) Rovnako je to aj s chlapmi. Sice tie najlepsie garaze sa rozchytaju, ale ludia sa stale rozchadzaju. Aj dobry chlap moze natrafit na zlu babu s ktorou sa rozide a mozno prave s tebou sa da dokopy. Takze nezovseobecnuj lebo zivot nie je cierny ani biely. Tvoj zivot vobec nie je tak zly ako ho vidis, praveze mna zaujalo ze si ina ako ostatne. Tak hlavu hore a s usmevom spoznavat ludi.

Fleur-de-lis

Ako zbaliť takého chlapa, heh. No moja skúsenosť je, že ten vhodný sa proste chytí sám :) A tých nevhodných, no neviem, ja som vždy mala na to nos, nejak prirodzene som vycítila komu o čo ide, respektíve ak aj som vnímala dobrý úmysel, ale videla som, že hodnoty a obraz toho človeka o živote je príliš vzdialený môjmu...

Pohybuj sa medzi ľuďmi, aby si mala možnosť spoznať nových... A skús sa pohybovať v spoločnosti, kde je väčšia pravdepodobnosť, že stretneš človeka s podobnou predstavou o živote. A nehraj sa na to čo nie si... Buď úprimná k sebe a k ostatným.

Nehanbi sa za seba. Chceš normálneho chlapa, tak ja osobne si neviem predstaviť, že takému chlapovi by vadilo, že si panna. Svet mi príde chorý v tom, že byť pannou by malo byť niečo negatívne.

Záleží kto sa kde pohybuje. Ale ja osobne by som si s týmto hlavu nelámala. Ja som si svoje panictvo strážila a bola zaň vďačná. Vždy som to vnímala ako niečo, čo dodá tomu správnemu vzťahu ešte na väčšej kráse , jedinečnosti a intimite, a chcela som si ho pre ten jeden vzťah zachovať.

A vo vzťahu som vždy dávala pozor, na čo kladie partner dôraz. Chce ma spoznávať? Chce si ma vážiť? Prečo chce byť práve so mnou? O čom je pre neho vzťah?

Ak bol niekto od začiatku príliš "prítulný" pre mňa osobne to bola stopka. Taký vzťah by sa príliš uberal fyzickou cestou a väčšinou to nekončí dobre, pretože v takom vzťahu sa dvaja poriadne nespoznajú a ono ich to dobehne... Fyzická intimita je príjemná, ale bez pevného vzťahu je prázdna a narúša dôveru a často na čas zamaskuje problémy, ktoré vo vzťahu sú.

Ak bude mať niekto záujem, nežente to hneď do vzťahu. Stretávajte sa nejakú dobu ako priatelia a skúšaj spoznať jeho zámery, jeho hodnoty...

Maj svoj život, svoje záľuby, dobrých priateľov. Objavuj svoju hodnotu. Pracuj na sebe.

Si mladá baba a je kopa chlapov, čo sú v tomto veku slobodní... A možno aj práve preto, že tiež nemali šťastie spoznať niekoho, kto je "normálny" ;)

freeminder

@Alica> mam viac ako 30 a tiez som nemal seriozny vztah. Ten tlak vo svojom vnutri pocitujem cim dalej tym viac. Asi vies o com hovorim.

Absolutne neries ze si panna! Ten spravny clovek to nebude riesit tiez!

Neboj sa a zacni tym, ze sa ozvi svojim znamym, priatelom a postupne ich skusaj dostat na kavu, do mesta ... jednoducho si vytvor prostredie okolo seba novymi/starymi kamaratmi, ludmi. Je to tazke a potrva dlho kym natrafis na skutocne priatelstva, tak zacni kludne "zlahka". Hlavne to nevzdavaj. A niekde tam bude aj ten spravny clovek, ktoreho si oblubis. Aj ked hovorim bez skusenosti :), doveruj a kracaj, pretoze cesta je dolezitejsia ako ciel.

A nezabudni, nie si sama, ako si mozes precitat, je nas tu viacero, ktori sme ci uz kvoli povinnostiam doteraz alebo len preto, ze sme nenasli tu spravnu, este stale sami :(

per inka

Problem je, ze to co si ty predstavujes pod "obycajnym chlapom" existuje v realite len na strankach casopisov... ale samozrejme tento problem vnimania reality sa netyka len zien, ale aj muzov. Da sa povedat, ze takmer vsetci dnesni ludia jednoducho vplyvom medialneho a reklamneho natlaku uplne zabudli kto je vlastne realny clovek a ako vyzera, a hladaju si k sebe len nedostizne iluzie z televizorov. Preto su dnes aj tak caste rozchody a rozvody, pretoze skor ci neskor vzdy zistujeme, ze sme zase nasli len normalneho, realneho cloveka, a nie nasu vysnivanu iluziu z televizneho serialu, ci "reality" show.

wiener 175

no ja mám 30 a tiež som doposiaľ nemal vzťah, pre ženy je to dosť veľký problem, takže najsť si dakoho je pre mna problem, ale inak som poznal za zivot dost veľa ludí, muzov aj zien, ktorí boli na tom tak isto ako ja, dnes to uz nie je rarita podľa mna, to bola voľakedy ešte za komančov ked bola spoločnosť podstatne konzervatívnejšia, dnes je to skoro normálne

denisaf.

neštastná alica hlavne preboha nebud smutná a bud rada že si panna ja keby mám tú možnosť vymažem všetky svoje doterajšie vzťahy čo som mala a vymenila by som sa s tebou...pristupovala by som k životu úplne inak . to čo som si poprežívala vtedy som si uvedomila že to že človek ešte nemá vzťah nieje nič hrozné ver mi sú oveľa horšie tragédie v živote ako byť nezadaná a panna a chlap ktorý by ta zato odkopol tak tomu len veselo zamávaj pretože za nič nestojí...len ten kto naozaj má hodnotu ako človek to vie oceniť

youki

ja by som sa potesil, keby som taku babu spoznal a este by ma aj balila :) Uz len preto, ze tiez som nemal cas doteraz na vztah, kedze som pocas vysky riesil biznis a sport v porovnani so spoluziakmi, ktori sa chodili zabavat. A je takych chalanov fakt vela (vlastne vacsina z mojho okolia), nebal by som sa toho, ze vsetci slobodni su nevhodni, to su predsudky - nie vsetci chcu pocas skoly riesit vztahy..

Mesačný princ

Aj ja som sám ale nikoho ,,obyčajného,, teda pre mňa obyčajného by som si vedľa seba nevedel predstaviť.

Prečo chceš ,,obyčajného,, človeka, a aký to prosím ťa je?

Veď je predsa každý výnimočný a nič v zlom ale prečo toto všetko ponúkať takto prakticky zadarmo? Neceníš si viac samú seba???

ako nič v zlom, ja len nahlas uvažujem