Ako zbaliť takého chlapa, heh. No moja skúsenosť je, že ten vhodný sa proste chytí sám :) A tých nevhodných, no neviem, ja som vždy mala na to nos, nejak prirodzene som vycítila komu o čo ide, respektíve ak aj som vnímala dobrý úmysel, ale videla som, že hodnoty a obraz toho človeka o živote je príliš vzdialený môjmu...
Pohybuj sa medzi ľuďmi, aby si mala možnosť spoznať nových... A skús sa pohybovať v spoločnosti, kde je väčšia pravdepodobnosť, že stretneš človeka s podobnou predstavou o živote. A nehraj sa na to čo nie si... Buď úprimná k sebe a k ostatným.
Nehanbi sa za seba. Chceš normálneho chlapa, tak ja osobne si neviem predstaviť, že takému chlapovi by vadilo, že si panna. Svet mi príde chorý v tom, že byť pannou by malo byť niečo negatívne.
Záleží kto sa kde pohybuje. Ale ja osobne by som si s týmto hlavu nelámala. Ja som si svoje panictvo strážila a bola zaň vďačná. Vždy som to vnímala ako niečo, čo dodá tomu správnemu vzťahu ešte na väčšej kráse , jedinečnosti a intimite, a chcela som si ho pre ten jeden vzťah zachovať.
A vo vzťahu som vždy dávala pozor, na čo kladie partner dôraz. Chce ma spoznávať? Chce si ma vážiť? Prečo chce byť práve so mnou? O čom je pre neho vzťah?
Ak bol niekto od začiatku príliš "prítulný" pre mňa osobne to bola stopka. Taký vzťah by sa príliš uberal fyzickou cestou a väčšinou to nekončí dobre, pretože v takom vzťahu sa dvaja poriadne nespoznajú a ono ich to dobehne... Fyzická intimita je príjemná, ale bez pevného vzťahu je prázdna a narúša dôveru a často na čas zamaskuje problémy, ktoré vo vzťahu sú.
Ak bude mať niekto záujem, nežente to hneď do vzťahu. Stretávajte sa nejakú dobu ako priatelia a skúšaj spoznať jeho zámery, jeho hodnoty...
Maj svoj život, svoje záľuby, dobrých priateľov. Objavuj svoju hodnotu. Pracuj na sebe.
Si mladá baba a je kopa chlapov, čo sú v tomto veku slobodní... A možno aj práve preto, že tiež nemali šťastie spoznať niekoho, kto je "normálny" ;)