Alica,
je sice pravda ze vela "dobrych garazi" je uz obsadenych, ale , to neznamena ze uz nikto nezostal...navyse v dnesnej dobe sa na konci 20-ky a zaciatkom 30-ky ludia bud beru alebo rozidu-je to isty zlomovy bod, takze je uplne mozne natrafit na kopec cerstvo rozidenych chlapov v tvojom veku.
to ze si panna je len a len tvoja vec a nemusis to hned niekomu vesat na nos...a ak budes s niekym tolko ze uz budes chcet s nim sex tak mu to proste normalne povies...ak bude reagovat ako blbec, tak sa proste nanho vykasles a budes rada ze si to zistila cim skor... ja som tiez bola v tvojom veku panna a vies co, stalo sa mi to dobrym ukazovatelom toho o co tym muzom skutocne islo a aki su...napr. jeden ma zacal analyzovat a ked som mu po 5-tom rande nedala tak sa vykaslal na to...a potom dalsi ktoreho som mala fakt strasne rada a aj on mna, na tuto spravu reagoval uplne normalne akoby som mu povedala ze je utorok ...a neskor zacal planovat romanticky vecer :)))...
co sa toho zoznamovania tyka-v nasom veku (ja mam teraz 29) je to zlozitejsie...ako mladsi sme sa oznamovali na diskotekach, v skole...kruzkoch...teraz-na diskoteky radsej zabudni(teda tam chod s kamoskami, ale nie hladat chlapov!) ono nie je od veci sa proste popytat aj znamych, kamosov ci o niekom nevedia a chodit na nejake vecere, akcie kde sa zoznamis s viacerymi ludmi-ziskas novych kamosov, budes mat novy okruh ludi a novych potencialnych napadnikov:) a potom jedna dalsia vec ktora sa osvedcila mne a vela ludi proti nej protestuje-internetova zoznamka...:P ano, trvalo to dlho, a musela som sa preluskat sialenymi uchylnymi spravami obcas, ale naslo sa tam dost dobrych , milych zaujimavych muzov a nakoniec aj ten moj:)...trva to nejaky cas nez clovek najde dobru zoznamku a nez rie na to akym typom sa vyhybat, ale ono to niekedy stoji za to:))))
mimochodom-kamoska ma tolko rokov co ty a nasla priatela ked som ju vytiahla na jednu mini-turu organizovanu cez internet :))