Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

26 a doposiaľ bez vzťahu :(

Príspevok v téme: 26 a doposiaľ bez vzťahu :(
Nešťastná Alica

Ahojte,

môj problém je nasledovny: doposial som riesila len skolu, spravila som si výšku, zamestnala som sa a chcela by som vzťah. Avsak kedze doposial som nemala ziadne skusenosti s chlapmi, tak som naletela len dvom starsim panom, ktorych som nastastie skoro odhalila a k nicomu nedoslo. Obaja sa totiz po mesiaci na mna nahnevali, ze sme este spolu este nic nemali a tak si nasli ine partnerky. Na druhej strane sa velmi bojim toho, ze ked si najdem dajme tomu 28r chlapca a poviem mu, ze som panna v 26 tak ma vysmeje a vykasle sa na mna. Vsetci mi uz hovoria, ze dobre garaze su davno obsadene a musim sa zmierit s horsim chlapom alebo so samotou. Poradte mi prosim ako zbalit obycajneho chlapa? :( ved nechcem tak vela, len obycajneho chlapa ktoremu dam vsetku svoju lasku a ktory da tu svoju mne :( Dakujem :)

sewie

Alica,

je sice pravda ze vela "dobrych garazi" je uz obsadenych, ale , to neznamena ze uz nikto nezostal...navyse v dnesnej dobe sa na konci 20-ky a zaciatkom 30-ky ludia bud beru alebo rozidu-je to isty zlomovy bod, takze je uplne mozne natrafit na kopec cerstvo rozidenych chlapov v tvojom veku.

to ze si panna je len a len tvoja vec a nemusis to hned niekomu vesat na nos...a ak budes s niekym tolko ze uz budes chcet s nim sex tak mu to proste normalne povies...ak bude reagovat ako blbec, tak sa proste nanho vykasles a budes rada ze si to zistila cim skor... ja som tiez bola v tvojom veku panna a vies co, stalo sa mi to dobrym ukazovatelom toho o co tym muzom skutocne islo a aki su...napr. jeden ma zacal analyzovat a ked som mu po 5-tom rande nedala tak sa vykaslal na to...a potom dalsi ktoreho som mala fakt strasne rada a aj on mna, na tuto spravu reagoval uplne normalne akoby som mu povedala ze je utorok ...a neskor zacal planovat romanticky vecer :)))...

co sa toho zoznamovania tyka-v nasom veku (ja mam teraz 29) je to zlozitejsie...ako mladsi sme sa oznamovali na diskotekach, v skole...kruzkoch...teraz-na diskoteky radsej zabudni(teda tam chod s kamoskami, ale nie hladat chlapov!) ono nie je od veci sa proste popytat aj znamych, kamosov ci o niekom nevedia a chodit na nejake vecere, akcie kde sa zoznamis s viacerymi ludmi-ziskas novych kamosov, budes mat novy okruh ludi a novych potencialnych napadnikov:) a potom jedna dalsia vec ktora sa osvedcila mne a vela ludi proti nej protestuje-internetova zoznamka...:P ano, trvalo to dlho, a musela som sa preluskat sialenymi uchylnymi spravami obcas, ale naslo sa tam dost dobrych , milych zaujimavych muzov a nakoniec aj ten moj:)...trva to nejaky cas nez clovek najde dobru zoznamku a nez rie na to akym typom sa vyhybat, ale ono to niekedy stoji za to:))))

mimochodom-kamoska ma tolko rokov co ty a nasla priatela ked som ju vytiahla na jednu mini-turu organizovanu cez internet :))

sewie

MICHAILOV, rock a persona non grata? to uz preco?:D ja milujem rock! a moj terajsi si ma aj podla toho nasiel na nete:D

prosim ta, po svete beha kopec zien co miluje rock a nie vsetky vyzeraju zrovna jak ozzy osbourne:D

MICHAILOV

Dievca,

kasli sa na to. Ja pocuvam ROCK, a mna to kategorizuje do pozicie persona non grata. A moja "zena", o 8 rokov starsia, so mnou vydrzala 5 rokov.

Moja krsna, bola stara dievka, a nasla si "vysnivaneho".

"Je vulgarny", ale voci nej nikdy! Co sa cudujem, mimo rodiny je to hovado. Ona ho uprace, ak treba! Lubi ju, a nasiel si ju po 35 rokoch! To su jeho slova, po 10-tich rokoch spolunazivania.

Je somarina upierat sa na priemer.

Nik nieje fajn, dokym sa nepozrie do svojho vnutra.

A kracat za svojim je alfa a omega.

Na tom "stavaj".

anonymka23

Nešťastná Alica,

ak Ťa bude mať priateľ skutočne rád, tak Ťa nevysmeje za to, že si panna. Naopak, isto bude rád. Ja som od Teba o rok staršia a tiež ešte som. Nie že by neboli príležitosti, mali o mňa chlapi záujem, ale mne ide o lásku a nie o sex. Tiež som sa dosť venovala škole, pracujem, ďalej sa vzdelávam a tiež by som chcela milujúceho partnera a nemôžem ho stretnúť. Nejako sa mi nedarí, i keď ja by som asi chcela neobyčajného chlapa. Neobyčajného v tom význame, že dnes je tiež taký muž vzácnosť = milý, inteligentný, gentleman, úprimný. No nič, asi som náročná. :D Nie som zrovna diskotékový typ, aj keď si občas rada niekam zájdem (kaviareň, mesto, príroda..), myslím, že najhoršia zrovna nie som, len asi ešte nenastal zatiaľ ten správny čas.. A nepočúvaj tých, ktorí Ti hovoria o obsadených dobrých garážach. Podľa mňa je to trápne takto sa vyjadrovať.. Tak hlavu hore, dievča, venuj sa sebe, tomu, čo Ťa baví a časom určite stretneš niekoho, s kým Ti bude fajn. :)

quebeck

alica všetko v živote ti príde tak ako má prísť bud trpezlivá a určite sa netráp práve naopak bud na seba pyšná že si aká si že sa venuješ svojej budúcnosti škole a že si sa nevyspala ako dnešné baby s kadekým a ešte sa tým chvália a potom príde pád na hubu bud nejaká choroba alebo tehotenstvo... ak by sa našiel muž čo sa ti bude smiať zato že si ešte s nikým nespala bud rada že si včas prišla nato aký je to človek a ked ti dá zbohom teš sa že takého vedľa seba nemáš neboj aj takého človeka život poučí a prebudí ho.

Mesačný princ

Chrumky - po tomto príspevku by som ťa nechal aj ja!!!

Si úplne v poriadku ak ,,reveš,, za niekým takým???

Chrumky

Mne moj povedal ked sme este boli iba spoluziaci,nie partneri,ze by pannu v zivote nechcel...asi rok na to sme sa dali dokopy a ked som mu povedala,ze som este panna,tak ma nechal.. A ja za nim uz dva roky revem a nikoho stale nemam