Ľavá strana brucha je väčšia ako pravá

Príspevok v téme: Ľavá strana brucha je väčšia ako pravá
Drege

Dobrý večer,

Od malička mám krče na ľavej strane brucha iba keď som hladný dlhšiu dobu. Nieje to tak počas každého hladu ale asi 1-2x za mesiac. Trvá to cca 8 rokov. Teraz mám 20 rokov. Ľavá strana môjho brucha je o trocha väčšia ako pravá ak sa pozerá zhora. Nadúva ma skoro neustále a mám neustále vetry také slabšie. Stolica vyzerá v poriadku, farba je normálna a nie je tam žiadna krv. Na veľkú potrebu chodím dá sa povedať normálne a hnačky nemávam. Pri močení taktiež nepociťujem žiadne pálenia, farba moču je normálna a močím normálne. Akurád tá ľavá strana je viac vydutá a mám v nej aj tie krče pred hladom. Taktiež ma s toho niekedy bolí aj zadná strana ako keby to s ľavej strany žalúdka "prebíjalo" až do krížov. Pri nádychu tam cítim tlak a celkovo zvláštny pocit nafúknutia. Môj životný štýl sa v posledných rokoch zmenil. Mám prácu za PC a takmer neustále pracujem za PC a jedálniček mám taktiež veľmi pestrý (v zlom slova zmysle) Rozhodol som sa to kvôli žalúdku zmeniť no neviem či to stačí a rád by som vedel Váš názor keďže v najbližšej dobe nebudem môcť navštíviť lekára. Taktiež som po operácií slepého čreva ale asi 5 rokov dozadu. Lieky neberiem žiadne, nemám žiadne alergie. Niekedy som posiloval dosť aktívne a jedálniček som mal veľmi zlý pretože som sa prepchával aby som pribral. Prípravky som nepoužíval žiadne. Ani proteiny ani gainer - nič iba strava, čo sa doma navarilo, no jedol som hrozve veľa. Vážim asi 75 kg, mám atletickú postavu. Keď som bol menší asi 4-5 rokov, tak som bol často chorý a mal som problémy s pečeňou ktoré asi v 12 rokoch ustúpili. Alkohol nepijem, fajčím občas el.cigaretu no v minulosti som fajčil dosť aktívne normálne cigarety. Asi od 13 do 18 rokov. Sem tam mam bolesť v oblasti semenníkov no na prehliadku u urologa som bol asi pred rokom kedy boli bolesti rovnaké a nenašli mi nič. Pred tým mi našli cistu no časom zmyzli a podľa nich mám semenníky zdravé. Bolesť ľavej strany je zvláštna pretože mám raz pocit ako keby šla zo semenníkov, raz zo žalúdka a raz z krížov. Každopádne ma nadúva takmer neustále a tá ľava strana je väčšia. Nieje to nič do oči bijúce ale je to vidieť. Ďakujem veľmi pekne za každú radu/názor

taenia

myslím že nikto tu nemá rontgenove videnie,takže, smer doktor a daj si vziat vzorky na testy ci nemas nejake parazity...