Dobrý večer,
Od malička mám krče na ľavej strane brucha iba keď som hladný dlhšiu dobu. Nieje to tak počas každého hladu ale asi 1-2x za mesiac. Trvá to cca 8 rokov. Teraz mám 20 rokov. Ľavá strana môjho brucha je o trocha väčšia ako pravá ak sa pozerá zhora. Nadúva ma skoro neustále a mám neustále vetry také slabšie. Stolica vyzerá v poriadku, farba je normálna a nie je tam žiadna krv. Na veľkú potrebu chodím dá sa povedať normálne a hnačky nemávam. Pri močení taktiež nepociťujem žiadne pálenia, farba moču je normálna a močím normálne. Akurád tá ľavá strana je viac vydutá a mám v nej aj tie krče pred hladom. Taktiež ma s toho niekedy bolí aj zadná strana ako keby to s ľavej strany žalúdka "prebíjalo" až do krížov. Pri nádychu tam cítim tlak a celkovo zvláštny pocit nafúknutia. Môj životný štýl sa v posledných rokoch zmenil. Mám prácu za PC a takmer neustále pracujem za PC a jedálniček mám taktiež veľmi pestrý (v zlom slova zmysle) Rozhodol som sa to kvôli žalúdku zmeniť no neviem či to stačí a rád by som vedel Váš názor keďže v najbližšej dobe nebudem môcť navštíviť lekára. Taktiež som po operácií slepého čreva ale asi 5 rokov dozadu. Lieky neberiem žiadne, nemám žiadne alergie. Niekedy som posiloval dosť aktívne a jedálniček som mal veľmi zlý pretože som sa prepchával aby som pribral. Prípravky som nepoužíval žiadne. Ani proteiny ani gainer - nič iba strava, čo sa doma navarilo, no jedol som hrozve veľa. Vážim asi 75 kg, mám atletickú postavu. Keď som bol menší asi 4-5 rokov, tak som bol často chorý a mal som problémy s pečeňou ktoré asi v 12 rokoch ustúpili. Alkohol nepijem, fajčím občas el.cigaretu no v minulosti som fajčil dosť aktívne normálne cigarety. Asi od 13 do 18 rokov. Sem tam mam bolesť v oblasti semenníkov no na prehliadku u urologa som bol asi pred rokom kedy boli bolesti rovnaké a nenašli mi nič. Pred tým mi našli cistu no časom zmyzli a podľa nich mám semenníky zdravé. Bolesť ľavej strany je zvláštna pretože mám raz pocit ako keby šla zo semenníkov, raz zo žalúdka a raz z krížov. Každopádne ma nadúva takmer neustále a tá ľava strana je väčšia. Nieje to nič do oči bijúce ale je to vidieť. Ďakujem veľmi pekne za každú radu/názor