Priznať sa rodine s úzkostným stavom?

Príspevok v téme: Priznať sa rodine s úzkostným stavom?
Hermelina123

Včera sa mi stalo niečo, čo som predtým nezažila a dosť ma to vystrašilo. Som mladá baba, ktorá začala robiť v slušnej oblasti a včera som mala poprvýkrát jednanie s klientmi, pri ktorom som bola ako "nováčik" len pozorovateľ. Len čo sme vošli do miestnosti a uvidela som tých ľudí ma prepadol pocit malátnosti, bolo mi na zvracanie a na odpadnutie, potili sa mi dlane a celá som sa triasla. Také niečo som ešte nezažila a neviem to vysvetliť. Absolvovala som rôzne brigády, a nikdy som nemala problém komunikovať s ľuďmi, neviem o čo išlo či to bol panický záchvat a kvôli čomu? Horšie, že to ani neodznelo až kým sa jednanie neskončilo. Ale problém je aj že sa nemám o tom komu zdôveriť, jedine rodine, matka však odo mňa očakáva len tie najlepšie výsledky a väčšinou ma len poučuje. Aj tak by ste sa zdôverili? Hovoríte o tom rodine, či si to nechávate pre seba. A mám teraz očakávať, že sa to bude diať pravidelne? Čo mám robiť aby som sa pri ďalšom jednaní tomu vyhla?

life123

Tak to je môj názor :) samozrejme ak by sa to nejak nezlepšovali, ale práve naopak, vtedy by som odporucila uz doktora

Hermelina123

life123: si ma zaskočil teraz :D takto som sa na to nepozerala. Asi máš pravdu, lebo ako som písala, predtým som nejaké problémy s komunikáciou s ľuďmi nemala.

life123

A nebol to len pocit stresu? Vies, mozno vsetci ti ludia v tebe vyvolali pocit nervozity alebo nieco...Podla mna sa vobec nemusis strachovat, ak sa to stalo len raz, horsie by bolo, keby sa to opakovalo.