Prosim je tu niekto kto prestal fajcit? Ja som sa rozhodla vcera a po dni by som vrazdila som nervna a stale sa prejedam a prehladala som byt ale nastastie som uz dalsie nenasla. Poradite mi s tym?
Nejaky byvaly fajciar - potrebujem pomoct
Za 20-30 rokov ked budeš kašľať často s veľkými bolesťami brucha a pľúc to bude neskoro. Nájdi si nejaký koníček začni cvičiť alebo také dačo čo ti pomôže s tým prestať.
Ahoj. Mne sa podarilo prestat uplne lahko po cca 10 rokoch ked som sa prestahovala - resp. odisla som na studijny pobyt do zahranicia. Povedala som si, ze jednoducho tam uz fajcit nebudem, bolo to nove prostredie, novi ludia, nova skola, vsetko nove a ja som ani nemala tie navyky typu fajcit s kolegami cez prestavku, s kamosmi vecer, pri cakani na autobus alebo cokolvek ine. Tym, ze sa mi zmenilo prostredie a ludia a ja som od zaciatku v tomto novom prostredi nefajcila, ani neviem ako a ani ma nenapadlo si zapalit. Pridala som este aj sport a islo to lahko, nemala som cas sa tym zaoberat a ani na to mysliet. Sama som necakala, ze to bude az take lahke.