Ahojte, prosim, odporucte mi nejaku dobru gynekologicku v BA. Este som na gynekolog. prehliadke nebola, preto prosim niekoho fakt dobreho, s ludskym pristupom. Vdaka.
gynekológ v BA
qiu, antikoncepciu neberiem, ale testy mi robi vzdy ak sa jej nieco nepaci. Pravdepodobne nemala u teba dovod. Ak chodis na preventivne vysetrenia, a UZV a cytologiu mas v poriadku a nemas ine tazkosti, tak urcite na to dovod nie je. To mozes byt rada, ja sa zasa vzdy bojim ze mi tam zasa nieco najde
Domika uz tam ma inu sestricku.
suhlasim, Dr. Ruzickova je super odbornicka. Nekeca zbytocne, ale hlavne poradi. Plati sa u nej rocny poplatok do 300Sk, ale stoji za to. Ja mam dlhodobe zenske problemy a jedina ona mi zistila co mi je. A vzdy mi vsetko objavi vcas ak je problem
ta čo sidlí pri figare je otrasná! celý ten ich postup sestricka ziape a celú chodbu vútri musíš pobehovať s holím zadkom kým sa uráči doktorke ťa zavolať... a to ešte urobíš zadarmo striptíz, lebo sestrička otvorí dvere dokorán a zavolá 2 pacietky a 3 pac si prídu po recept... Odtial som zutekala po 2 vysetreiech...
MUDr. Magdalena Mayerova, Racianska 34, sidli vo Figare naproti Mladej Gardy, velmi prijemna, ochotna, citliva zenska.