Mame 17 a je v tom

;;;;;

Čakajú dieťa. Dieťa je človek. Potrat znamená zabitie človeka.

Je hrozné spáchať taký hrozný čin, a ešte v 17-tich. Potrat treba vyškrtnúť z možných riešení!

zewa

Este som nepocula o pripade, kedy by rodicia kvoli tehotenstvu zabili svoje dieta. No tak stalo sa. Podla mna budu radi, ze si neni tehotny ty. Zaujima ma, ci mas to dievca vobec rad? Pretoze pre teba tato vec nebude alebo nemusi byt (zalezi ako sa k tomu postavis) vobec ohrozujuca. Zaplatis alimenty a mas vybavene. No ona to take jednoduche mat nebude. Tak naber aspon tolko odvahy, ze to povies doma. Asi bude viac dolezite ako sa k tomu postavia tvoji rodicia, kedze si este pupatko ;)

Tazka lekcia do zivota a mozno aj fajn, ze prisla tak skoro. Nezufaj, nieje to tragedia ;)

topotesi

No pokial jej alebo tvoji rodicia nie su milionari tak ostava jedine potrat.. uz len by to chapala aj ona, inak mas velky problem:D nabuduce treba pouzivat kondom a striekat von

gregorina

Keď je človek na to psychicky a ekonomicky pripravený, no a v tom ekonomicky je problém, pretože to nastáva väčšinou tak okolo 30ky, ak vôbec, a dovtedy nemať sex?

gregorina

Joleen, to poradie máš odzadu podľa mňa.

No nič s tým nespravíš už, nájdi si popri škole brigádu a môžeš akurát takto prispievať, ak si zodpovedný aspoň od tejto chvíle.