Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mame 17 a je v tom

Moireal

Ale ved ja som tiez proti potratom, akurat nezdielam nazor, ze kazdy by mal po sebe zanechat potomka, obzvlast ak si uvedomuje, ze by mu nemohol dat to vsetko, co by potreboval na stastny zivot a to je to, ze tito ludia len kopuluju bez uvazovania alebo ochrany.

Ale proti potratom som, lebo ja sama som dieta, ktore bolo skoro takto pripravene o zivot. Parkrat som si aj povedala, ze mohlo to tak dopadnut, nemusela by som mat takyto zivot, ale zijem a aj tak a snazim z toho vytazit, co sa da.

Nakoniec su aj tak ti, co nejdu na potrat, radi, ze tak neurobili a ti co tak urobili, to je tazke bremeno, veru...

;;;;;

moireal, áno, ale keď tak neurobili (nepripravili dieťaťu všetko na šťastný život ešte pred jeho splodením), neznamená to, teraz to dieťa skončí v odpadkovom koši. Je to už ľudská bytosť. Žena už teraz nerozhoduje o svojom vlastnom tele, ale o tele (a duši) dieťaťa, ktoré sa vyvíja v jej lone.

Čokoľvek ste urobili jednému z týchto mojich najmenších bratov, mne ste urobili. Ježiš

Moireal

Nie kazdy ale po detoch tuzi. Ale ked uz mat deti, tak sa na to pripravit a robit vsetko vedome, tym sa pripravi stastny zivot pre to dieta.

gregorina

Súhlasím. Tí, ktorí chcú mať, tak nie a nie prísť vhodná doba a podmienky. Väčšinou sa robia deti náhodou, inak by možno ani nikdy neprišli na svet.

0vecka

podla mna je lepsie mat dieta v 17tke ako vobec.... nj chlapec by mal zabudnut na pitky s kamaratmi a aspon troche sa zaujimat....

gregorina

Má na výber, no potrat nie je riešenie. To je zbabelosť a vr... Len... nemal by sa rozhodovať on, ale ona, keďže je to v prvom rade jej telo. Dostávame sa k tomu, že jeho to ovplyvní iba do tej miery, ako bude ochotný. Prispievanie je povinnosť, ale aj tak žena odvedie v tomto smere takmer väčšinu roboty.

joleen

;;;; to už oni musia vedieť v akej situ sú a samu sa rozhodnú. Chlapisko malo myslieť na to čo sa môže stať keď tam spustí a vôbec vopcha. Obaja majú rodičov a určite si rozumné vyberu

Moireal zigulebigule zebygule dogule ?! :D