Komunikácia v spoločnosti

Príspevok v téme: Komunikácia v spoločnosti
majky289

Ahojte už dlhšiu dobu ma trápi jeden problém a to je komunikácia s ľudmi čo súvisí s vytváraním nových kontaktov či priateľov.Mám 16.Popísal by som to tak ,že som napr v7 člennej skupinke kde sú chalani a dievčatá a ja proste neviem čo mám hovoriť.Snažím sa byť vtipný ale moc mi to nejde a následne sa cítim tak trochu trápne .Oni v tej skupinke sa bavia vtipkujú a ja sa len smejem a neviem čo povedať a potom sa cítim neviditeľný. Trápi ma to veľmi ,pretože som skôr extrovert hlavne v detstve som bol veľkým... aj keď sa bavím s niekym osamote či je to pekná baba alebo dobrý kamarát tak proste by som mohol kecať čo škola ako kamoši a veci ako toto ale to človeka väčšinou nudí. Vždy som chcel byť človekom ktorý je obľúbený má veľa priateľov a je obkolesovaný nádhernými babami ale mne sa tento akoby sen proste nedarí.Som ambiciózny a keď niečo chcem tak proste idem za tým. Dúfam že mi stým pomôžete :)

PánINGDUCH

Ja by som chcel len takú menšiu pripomienku, že prečo sa u nás predáva alkohol, keď ho nemožno beztrestne konzumovať? Ľudia pohŕdajú alkoholikmi, že sú takí a hentakí, proste o nich nemajú dobrú mienku. A o predajcoch alkoholu máme mať dobrú mienku, lebo oni si zarábajú peniaze legálne? Sme už skutočne takí slepí, či ako? Ja už balím kufre, idem žiť do Brazílie, do pralesa. Už ma prestáva baviť žranie liekov proti schizofrénii, tam prežijem aj bez nich:-) A na spanie mi dajú nejakú bylinku. That will do. Už keď nič, tak aspoň treba vedieť, čo chceme. Ak nie, tak potom už len Quetia.ín Me.ck:-))) Alebo iné BARBIturáty:-) Ja tie lieky až tak nekonzumujem, ale mal by som, lebo bdiem až 2 hodinky denne. Nemal by som toľko bdieť, aby som zase nechodil pripitý po lesných chodníkoch:-) Zaujímavé je to, že som chodil 3 roky v kuse na motorke a zvládol som to. Potom som sadol na bike a je., už ma nabrala (u.ebala do mňa) telefonujúca vodička, ktorú som nenahlásil, lebo som jej ten hriech odpustil. Ešte som ju ja musel upokojovať, aby sa nezosypala. No, čo už, predsa len si ešte dám na dnes večer nejaký ten Barbi-turát:-)

Cariboo

majkysk mas 16, postupne sa vytrenujes, si trochu neisty ale veris si a to je polovica uspechu. na zaciatok uplne staci ze si ticho a smejes sa s nimi. ver, ze oni ta neprehliadaju, to sa ti len zda, a ked sa medzi nimi zacnes citit ako ryba vo vode, tak sa ti aj jazyk rozviaze. spoznas ake su ich oblubene temy apod a natom mozes zacat.ale neckaj ze sa okolo teba buddu krutit same pekne baby :) to je trosku naivne, aj skarede sa rady bavia. hehehe

_Hanach_

to sa niekedy proste stava, ja som si tiez tymto presla a az v dospelosti som prestala mat problem s takymito vecami a hovorila vtipne a k veci :)