Nevladzem

Príspevok v téme: Nevladzem
Julien10

Ahoj.Nevladzem zit,nemam skoro do nicoho chut, uz od 15 sa liecim na depresiu a uzkost k tomu mam aj mierne obsesie,bol som v 15 lieceny v hrani, potom v 19 na psychiatrii, hral som automaty,stavkoval,chodil po diskotekach,pil som.dostal som uzkost pre ktoru som nebol schopny dokoncit strednu skolu,tak mam len vyucny list.Mam teraz 23 rokov,ako tak som sa dokazal pozbierat,prestal som hrat,pit,chodit po baroch.No depresie mam stale, nepracujem nikde, neviem okrem jedneho sportu nic ine robit,nemam priatelov,je mi na zvracanie z mojej minulosti a neviem sa zmierit že som skoncil na psychiatrii a zrejme cely zivot budem musiet brat lieky,pripadam si neschopny,nepritazlivy.hlupy.Aj ked mi ludia hovoria že som dobry chlapec no minulost ma zabija.Mam myslim aj socialnu fobiu, no rad by som aj isiel niekde k ludom alebo popisal si s niekym.Som dost krestansky zalozeny clovek, Jezis je moj pan,nejako som to vdaka nemu vsetko zvladol, no chyba mi kolektiv alebo nieco take,nemam doveru ze mozem si raz najst dievca ktore pochopi moju minulost.Potreboval som sa vyzalovat,nechcem to,dusit v sebe.Ak niekto chce,mozme si popisat,budem len rad.

Bib

Julien, podľa mňa robíš chybu v tom, že sa príliš zaoberáš minulosťou a tým, čo už nezmeníš. Každý robí chyby. Ak chceš o tom pokecat viac, daj na seba nejaký kontakt, email alebo čo :-)

breza7

Nepíšeš o mne :)? Lebo toto čo si napísal, tak sedí na mňa na 90%, máme presne rovnaký príbeh, so školou, so sociálnou fóbiou, s hraním, proste všetko sedí do tej najmenšej bodky, možno tá viera trochu škrípe u mňa, ale inak som presne ako ty, to isté som zažil.