Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako doplniť magnézium..

Príspevok v téme: Ako doplniť magnézium..
VME

Dobrý deň,

chcem sa spýtať niekoho, kto sa vyzná resp. má vlastné skúsenosti, aké konkrétne tablety si mám zakúpiť ak chcem doplniť prísun horčíka nad rámec svojej stravy.

Doteraz som si kupoval väčšinou Magne B6, no počas ich užívania som mával časté hnačky, neviem, či môžu mať taký nežiadúci účinok. Navyše som si prečítal článok o tom, že oxid horečnatý je tou najčastejšou formou magnéziových tabliet, ktorú možno dostať v lekárňach a ten má veľmi zlú vstrebateľnosť.

Nedávno ma zaujala reklama na produkt Magnézia dr. Bojdu, presný názov:

MAGNESIUM Biokomplex + B6 tbl.80 Dr. Bojda

Máte s ním niekto skúsenosti alebo na základe popisu posúdiť, či sa jedná o kvalitný produkt?

tanicici

Ja momentálne užívam každý deň Magnesium Sticks a úplne mi to vyhovuje, nakoľko si to len vsypem do úst a nie je potrebné to ani zapíjať. Objednávala som z Dr. Max, za mňa super.

rozmaria83

magne b6 mi vobec nic nerobilo, mam odskusany aj magnosolv a z toho som mala hnacky, teraz posledne mi celkom pomaha od sunday natural kálium - magnézium komplex 2:1

Zub

no vazeny, toto je firma co vyraba to tvoje magnezium, je to nejaky domaci vyrobca v cechach, velmi by som tomu nedoveroval hlavne ked sa orientuje na med. tito vyrobcovia kupuju uz hotove suroviny ktore su bezne dostupne po celom svete a z nich potom vyrabaju tabletky. urcite je presne takto vyrobeny aj to ich uzasne magnezium. len tam potom k tomu daju omacku aky je ten ich vyrobok uzasny.

www.medovinka.cz

dole na tejto stranke ked si kliknes na obrazok tej medovinky, vidis pri nazve aj znacku dr. Bojda. je to vsetko ta ista firma.

www.udvouandilku.cz

jedna

ta hnacka moze znamenat, ze si sa tym magneziom predavkoval... skus horcik doplnat aj zvonku... napr si mozes vyrobit magneziovy olej, kupele na nohy, kupele celeho tela s tzv. zivou solou... najdi si na stranke doktora Mercolu ake su najlepsie formy horcika a aka je ich vstrebatelnost a vyuzitelnost...