priatel mi vycita ze som nezamestnana a hovori vzdy o rozchode

Príspevok v téme: priatel mi vycita ze som nezamestnana a hovori vzdy o rozchode
smutna1

Ahojte. Chcela by som poznat vas nazor. Totiz Moj priatel mi vycita ze som nezamestnana a zakazdym k tomu povie ako sa so mnou rozide. Snazim sa Hladat si pracu a ked uz aj nejaky inzerat najdem honed poslem email. Dokonca si chodim obcas privirobit upratovanim po rodinach no on Akoby Nevidel moju snahu. Zakazdym mi Len vycita ze nepracujem. Ale pre nho je snaha asi malo. Prosim poradte co dalej. Pripadne vase skusenosti. Dakujem.

vbnmxcv

V Nemecku sa upratovaním neuživíš a zrejme sa nemáš ani šancu osamostatniť, t.z. odísť od toho "priatela" ktorý ťa zachvílu pravdepodobne pošle domov, na Slovensko, namiesto aby ťa podržal a pomohol ti, kým si niečo lepšie najdeš...

smutna1

Ano byvame spolu no nie na Slovensku ale v Nemecku. Zatial mi to privirabanie staci Kym nemam pracu ale jemu je to asi malo. Vravi ako ho to hneva ze som nezamestnana no mne to tiez nieje Jedno. Snazim sa ako viem a zacala som sa aj aktivne ucit nemcinu. Ale u mojej rodiny je to to iste. Tiez mi vravia preco este nemam robotu a Moj oco ma dokonca nahovaral nech sa vratim spet na Slovensko a na urad prace ale to ja nemam v plane. Ti mi robotu nenajdu. A to co si privyrabanim zarobim tu tak na Slovensku mozu vsetci o takom zarobku Len snivat. Tu mam 50€ za den a na Slovensku by mi nedali za upratovanie ani tolko. Je to dost Velky rozdiel a prave preto som sa rozhodla odist so Sk. A stale verim ze si robotu najdem. Mozne nie hned ale urcite si ju najdem.

referentka

Ak sa naozaj snažíš len proste máš smolu v dnešnej dobe nájsť si prácu tak keď je taký múdry nech ti ju nájde on. Takto si dnes ľudia mnohí nachádzajú prácu cez známostí ako inak. Ináč musíš mať veľké šťastie aby si človek našiel prácu sám.

Koľkí si našli prácu vďaka rodičom, frajerom, frajerkám, kamošom, rodinným príbuzným... takto to dnes funguje.Úrady práce sú nanič. Tam ti nikdy prácu neponúknu a keď tak len takú čo nikto nechce robiť alebo ak vedia o nejakej tak informujú len svojích známych. Podľa mňa by veľa úradníkov mali prepustiť lebo hovno robia len sedia v kancloch a surfujú po nete či chlastajú kávy.

Slobodna

Hmm a to, ked muz pride o pracu, tiez sa s nim ma zena rozist? Dnes totiz uz nie je nezamestnanost tak celkom znakom neschopnosti cloveka, ale skor neschopnosti statu a zleho systemu zamestnavania. Laska sa pozna podla toho, ze v tazkych casoch to potiahne jeden a je pre druheho oporou, inak to fakt nebol vztah. Napr.tak, ze ti pomoze tu pracu hladat, podpori ta v dalsom vzdelavani, mozno pomoze so Zivotopisom atd. Mimochodom upratujes = pracujes.

Emily1991

Ahoj smutna vy spolu aj byvate ci len chodite? Somnou sa frajer rozisiel pretoze som isla studovat na vs a on uz chcel spolocne byvanie tak chcel namiesto studovania aby som pracovala. Najprv som sa na rozchod nahnevala ale potom som vsetko pochopila.financie su jedna z najdolezitejsich veci vo vztahu snaz sa najst si pracu cim skor.velmi drzim palce