Hľadám kamosku na "fitness" BA

Príspevok v téme: Hľadám kamosku na "fitness" BA
nikkibf

Ahojte hladam dievca idealne z Petrzalky ktore uz co to o fitnesse vie..chodi do fitka a vidi na sebe nejake pokroky co sa tyka zmeny postavy z jemne tukovej na svalnatejsiu..

Ja mam 157 cm a 52 kg 19 rokov..tak mozno nieco podobne keby sa najde baba by bolo super aby sme si navzajom vedeli lepsie pomoct..ja cvicim dlho no kvoli istym problemom to moc na mne nevidno..bolo by fajn najst podobny typ zeny aby sme spolu zvladli chutky na sladke lepsie sa motivovali v treningoch a podobne..

Zatial chodim cvicit s priatelom..

Simca17

Prosim ta skus mi tam napisat este raz, lebo ja som ten mail totiz polroka nepouzivala a vobec som tam nechodila a ono mi tam potom uzamkli ze nemozem prijimat spravy od druhych ale teraz ked som sa tam prihlasila tak sa mi to tam znova aktivovalo, tak skus este raz ci to uz pojde :)

Simca17

Ahoj, uz to asi nie je aktualne, ale ja takisto hladam nejaku kamosku ktoru bavi fitness a zaujima sa o to a na ktorej to je aj pekne vidiet. Ja sama sa o to dost zaujimam, chodievam cvicit a zdravo sa stravujem, strasne vela si o tom aj citam a proste nasla som sa konecne po rokoch v tom co ma fakt naplnuje a viem.ze to chcem robit uz po zvysok zivota. Od minuleho roka sa mi podarilo schudnut 10 kg ale este nie som tam, kam by som sa raz chcela dostat. Moj sen je este nabrat viac na svaloch a zredukovat telesny tuk. Jednoducho chcem mat postavu fitnessky. Strasne tuzim mat kamosku, ktora ma tiez takyto konicek, ma stanovený ciel, ide si za nim a ktora ma tiez uz o fitness nieco nastudovane. Je pravda ze by to bolo takto vo dvojici jednoduchšie a hlavne ked to oboch ludi vnutorne naplnuje a zaujima. Som inak tiez z BA a takisto konkretne z Petrzalky :) O mesiac budem mat 17. Ak to čítaš a hladas to.iste, tak sa mi prosim ozvi na email: simona.sg@centrum.sk