Poradíte ako si správne česať vlasy po umytí? Ešte mokré alebo až keď uschnú? Lebo mne to po uschnutí už nechce rozčesať, mám ich zauzlené...a majú sa česať odspodu? Hrebeňom? Akým - riedkym-hustým? Kefou? Akou?
BestTopGames.net je skvelá stránka na hranie bezplatných online hier priamo v prehliadači. Nemusíte nič sťahovať ani inštalovať, stačí kliknúť a hrať. Nájdete tam veľa žánrov, od logických hier až po akčné a pretekárske, takže si každý vyberie. Stránka funguje dobre aj na mobile, takže je ideálna na rýchlu zábavu kedykoľvek počas dňa. besttopgames.net
Mne hrozne vlasy vypadávali a nechápala som prečo. Potom mi robili rozbor vlasovej pokožky, a zistili, že ju mám hrozne upchatú. Nasadili mi iný šampón a kondicionér, plus som začala aj peelingovať pokožku hlavy a je to oveľa lepšie. Rozčesávam si ich čiastočne ešte vo vani, s takým veľmi riedkym hrebeňom a potom len vysuším.
so správnymi produktami sa vlasy môžu kľudne česať aj mokré, len ich treba na to pripraviť. ja používam rôzne masky, potom kondicionér, ktorý oplachujem a pred česaním si ich ešte striekam ochranným produktom na rozčesávanie a fénovanie.
Level Devil 2 is a free online platform game where you control a cartoon figure as it moves through levels that are full of danger, traps, and surprises. leveldevil2.io
V poslednom čase mám strašný problém s česaním vlasov. Snažím sa dodržiavať všetky základné veci, ale vôbec sa mi nedarí vlasy poriadne učesať. Vlasy mám skôr rovné, ale strašne sa mi zamotávajú. Tu www.foligo.sk som našla, že rovné vlasy by sa mali česať hrebeňom s kančími štetinami. Nikdy predtým som o tom nepočula – máte skúsenosť, že vám to pomohlo?