Osobný tréner, fitko

Príspevok v téme: Osobný tréner, fitko
liilly

Dobrý večer

Chcela by som sa spýtať či náhodou nemáte niekto skúsenosti s osobným trénerom ? Ak áno budem vďačná za každý jeden komentár :) Podla vás je lepšie si vybrať ženu alebo muža ? Ešte stále nie som na 100% rozhodnutá či do toho ísť pretože nie je to naozaj lacná záležitosť.

laboska

ahoj,ja tiez rozmyslam o trenerovi..myslim ze je to na zaciatok dobre..poradi ako cvicit,ktorym chybam sa vyvarovat a pomoze aj s jedalnickom..a potom ked budes vediet co a ako tak zacnes cvicit aj sama... nahodou niekto z DK a okolia nema chut zacat cvicit? samej sa mi do toho nejak nechce :)

liilly

no som tak na 90% odhodlaná aj tak na toho trénera.... mali sme super prednášku u nás na škole ju mal jeden tréner fakt som sa tam dozvedela veľa nových vecí a asi na ten začiatok to bude fakt dobré keď mi nastaví taký ten základ hlavne chcem vypracovať jedálniček.... s tým nahodou nemáte tiež niekto skúsenosť ??? a pár hodín s ním by som chcela aby mi ukázal cviky aj ako správne cvičiť , pretože mám po operácii kolena tak to nechcem nejako prehnať :) ale je to ako fakt dosť vychádza to okolo 150 eura.

0vecka

inak na zaciatok by som odporucal minimalne kamaratku/kamarata ktory sa v tom aspon troche vyzna aspon prvych par treningov to dost pomoze

0vecka

podla mna sa trener oplati, problem je ze vecsina trenerov su trtkovia ktori si spravili 2 tyzdnovy kurz a tvaria sa ze im je vsetko jasne...