Tak, ako začať.. mal som krásny vzťah s jednou slečnou, bolo to to najkrajšie, čo som prežíval v mojom živote.. trvalo to rok a pol, potom som dostal možnosť pracovať v Nemecku a keďže sme mali v dohľadne náš cieľ - spoločný byt, tak som sa rozhodol, že idem do toho a zarobím nám naň..
Po dvoch mesiacoch, ako som bol preč, chodil som domov raz za 2 týždne na pár dní, sa nám začal vzťah kaziť, nechcela už so mnou ani poriadne komunikovať a bola ku mne chladná.. potom som sa dozvedel, že niečo má s dákym chalanom.. hneď som od nej zisťoval, či je to pravda a blbosti a bol som samozrejme riadne naštvaný a ona sa mi priznala po dlhých dialógoch, že bol za ňou doma ale len preto, aby jej doniesol peňaženku, ktorú si nechala v práci a že by s ním nikdy nič nemala..
Potom bolo asi dva-tri dni všetko v poriadku, odpustil som jej to.. a potom zrazu z ničoho nič, mi napísala, ani len nezavolala ale napísala mi, že je koniec a že už nikdy nebudeme spolu a že nie je už žiadna nádej a blbosti.. odvtedy ma ignorovala, ani sa mi neozývala a nič.. ja som bol v tej dobe ešte v Nemecku a nemal som nikoho, komu by som sa mohol posťažovať, bolo to hrozné trápenie... za 2 týždne, keď som prišiel domov, volal som jej hneď zúfalý, že som už doma a že by som si to chcel aspoň vyrozprávať.. vyskočila na mňa, že jej mám dať pokoj a zložila mi..
V tom nastal zlom, zistil som, že s tým chalanom, čo sa s ním stretávala, že spolu chodia a sú prešťastní obaja.. bolo mi to veľmi ľúto a musím sa priznať, že som si pár krát sám aj poplakal ako taký správny chlap..
Po pár týždňoch nastal ďalší zlom.. mal som pomer s mojom dlhoročnou kamarátkou a tento vzťah sme si udržiavali dlhšie.. ona sa tiež trápila kvôli láska, sklamal ju priateľ a opustil ju a ja som mal to isté, tak sme sa navzájom trochu utešovali asi aj viac, ako by bolo treba..
Nejakým činom sa to, vtedy už moja bývalá dozvedela, a začali telefonáty o tom, ako ma potrebuje a miluje a že poslala k vode aj toho jej chlapa, čo mala a že nech sa len ku nej vrátim.. Po pár dňoch a dialógoch s kamarátkou, som sa s ňou stretol... stretávali sme sa 1-2x do týždňa, na káve a rozprávali sme sa o tom, čo nám vadilo na vzťahu a tak a že prečo sa to vlastne stalo, aj ja som robil niekedy chyby, bol som moc žiarlivý a tak... takto to šlo pár týždňov, až jeden osudový večer sme sa dáko zarozprávali až príliš, zviedla ma a vyspali sme sa spolu... začala mi rozprávať, ako chce náš vzťah, ako predtým a samozrejme ja som to v tej celej naivite zobral vážne a pritakával jej. Bolo veľa dní, kedy mi vyplakávala na pleci, ako jej je všetko ľúto a ja som bol rád, že je znova pri mne a objíma ma, a že mám zasa na srdci ten úžasný pocit, ktorý mi tak chýbal...
Asi pred mesiacom išla na jednu zábavu... keďže jej vždy vadilo, že som žiarlivý, snažil som sa to prehrýzť aj keď vnútri mi čosi hovorilo, aby som sa o ňu bál... ale nestalo sa tak a všetko bolo v pohode až kým mi ráno nevolal kamarát, že ju tam videl ako tancuje s dákym chalanom, ktorý je z nej ževraj v prdeli a vypisujú si.. ona sa nechcela priznať a potom to argumentovala tým, že bola moc opitá a nepamätá si to ale že je to dosť možné.. odpustil som jej..
Všetko išlo krásne až do včera, kedy som sa dozvedel, že na chate so spolužiakmi, kde bola pred 2 týždňami, ževraj spala s jednym spolužiakom.. Dokonca som hovoril aj s ním, a tvrdil, že pri sebe iba spali a nič spolu nemali... ona sa najskôr nechcela priznať ale potom, keď som podložil dôkaz, začala rozprávať znova ten istý scenár, že bola moc opitá a bolo jej zle, tak si ľahla na gauč a je možné, že si ku nej niekto ľahol ale nepamäatá si to ale že aj keď pri nej spal, tak nemali spolu nič..
Ku tomu mi ešte napísala správu naša spoločná kamarátka, ževraj jej hovorila opitá, že sa ku mne vrátila iba preto, pretože jej chýbal sex.. aj to však vyvrátila tvrdením, že nikdy nič také nepovedala..
Tak veľmi ju milujem ale teraz som už úplne stratený, neviem, čo mám robiť, neviem prečo mi toto robí, keď ja by som jej dal všetko.. je mi zo všetkého zle..
Čo mám robiť?