Zdravim, mam taky problem so sebou. Pracujem v jednej obchodnej sieti predavajucej bytovy tovar a doplnky. Pracuje nas tu cca 40 ludi. No sme celkom fajn partia v praci. Mam tu zopar kolegov s ktorymi super vychadzam aj kolegyn. Ostatni su ti s ktorymi sa bavim len preto ze spolu pracujeme. A jedna zena patri do tejto kategorie. Cize nebavime sa spolu casto len ked nieco riesime. A s touto entitou mam taky problem ze som nanu zacal po case ziarlit. Neviem prislo to akosi same od seba. Odkedy nastupila do tejto prace, je to uz par mesiacov tak nepatrila k tym s ktorymi som akosi nemal problem nadviazat kontakt. Proste nieje velmi komunikativna, s inymi nema problem a rehoce sa vo velkom, ale so mnou akosi nie. No ako ja tak aj ona ma svojich kolegov s ktorymi vychadza lepsie ako s inymi. To asi je tak vsade v prac. kolektivoch...
A ja som zrazu zistil ze nanu ziarlim. Kedze pri predaji nabytku komunikujeme so zakaznikmi tak mam problem zniest ak pridu za nou nejaky mladi muzi jeden-viaceri a ja ju z dialky sledujem nenapadne a ide na mna zlost ze preco akurat za nou idu. Ziarlim ze prichadza do kontaktu s mladymi muzmi. A este viac ma sere ked vidim ako im komunikacia dobre ide a smeju sa a bavia. Vtedy mam chut tam ist a naschval im tu dobru atmosku prerusit. Niekedy mam chut ist za nou a zbit ju. Ako nebojte sa jasne ze to nemam v plane spravit ale chut by tam bola. Mozno preto ze ma akoby ignorovala alebo co. Normalne by som jej jednu preplesol od zlosti. A nalozil jej tolko prace ze by nevladala doplazit sa domov ako za trest. Ona je taka celkom sympaticka mila a to ma sere. Akoby som mal obavy ze s niektorym so zakaznikov si zacne nieco viac, ze ona mu padne do oka a pod. Zatial sa tak nestalo, zakaznici pridu a odidu...
Inac mi je to jedno kde je a s kym je mimo prace lebo ju nevidim ale v praci ma to sere. Neznesiem inych muzov v jej blizkosti. Preco? Preco naberam taketo pocity? Neziarlim nanu kvoli praci ale kvoli tym muzom ktori sa okolo nej pochybuju. A nerozumiem preco? Je nezadana aspon co som pocul. Tak co sa to so mnou deje?
Zazivas aj ty take pocity? Alebo si zazil nieco podobne?