Kamarátky?

Príspevok v téme: Kamarátky?
Nikola317

Ahoj.

Nie som pubertiačka, mám 23 ale trápi ma taký, dá sa sa povedať násťročný problém.Tak prejdem rovno k veci.

Som skôr introvert a neverím moc ľudom, ale v poslednej dobe som sa začala viac baviť s kamarátkami s ktorými som sa kedysi bavila. Problém je, že mám dojem, akoby som bola terčom nejakých ich posmechov. Neustále si zo mňa "uťahujú". Ako v poriadku, mne nevadí spraviť si srandu zo seba, ale niekedy je to už fakt prehnané. A najlepšie, že keď jedna začne tak sa pridajú aj ďalšie. Momentálne mám aj iné problémy a som teda dosť citlivá a ubližuje mi to. Vtipné je, že keď sa oni potrebujú vykecať tak ja som ich bútľavá vŕba a vtedy im som užitočná. Nie som ten typ človeka, ktorý by im o tom povedal, skôr dúfam, že snáď si to samé všimnú. Alebo by som sa na ne mala vykašľať..?

killjoy

nájdi si kamarátov chalanov

väčšina z nich vôbec nie sú taký intrigársky ako baby :) vlastná skúsenosť

Eva531

Nestretávaj sa už s nimi, ale radšej s niekým iným. Ja som sa kedysi stretávala s kamoškou a keď sme boli vonku iba my dve, všetko bolo v pohode, no akonáhle sme boli traja - ja, ona a jej frajer, cítila som z tých dvoch posmešné úškrny, posmešné vyjadrenia na moju adresu boli tiež a neskôr som zistila, že som sa stala aj obeťou intríg z ich strany a takmer aj pokusu o vymývanie mozgu a robenie si pocitov viny -ja som si nimi mozog vymyť nenechala, nebrala som ich vážne - tak som sa s nimi samozrejme prestala stretávať a zistila som, že takto mi to oveľa lepšie vyhovuje - poriadok si treba urobiť nielen v domácnosti, ale aj v medziľudských vzťahoch - odpad vyhodiť -, tak som si pomyslela, že nech si tí dvaja robia prdel z niekoho iného, lebo oni si vždy z niekoho musia a snáď keď im zídem z očí, zídem aj z mysle a zafungovalo to. Stretávam sa však s inými ľuďmi, ktorí sú normálni a ktorí mi za to stoja. Mne sa to takto osvedčilo, preto ti radím, aby si sa takýmto falošným kamarátkam radšej vyhýbala, pokiaľ sa dá, pre začiatok aspoň len z vlastnej iniciatívy nevyhľadávaj stretká s nimi a ak zavolajú, vyhovor sa, že nemôžeš. Vždy tu bude aj niekto iný, s kým sa bude dať normálne pokecať. Predsa na svete je toooooooooľko ľudí, nemôžu byť všetci zlí a neúctiví voči tebe a iným.

Mesačný princ

A ja mám opačný názor. Podľa mňa by si sa nad to mala povzniesť a ak sa dokážeš v ich spoločnosti cítiť dobre napriek tomu, čo ti robia, tak si vyhrala. Pochopíš oveľa viac vďaka ľuďom a prostrediu, ktoré sa ti nepáči ako vďaka takým ľuďom, ktorí ti budú pritakávať či ťa milovať.

Netýraj sa však. Je to ich ,,puberta,, a ty máš očividne navrch a aspoň sa od nich všetkých odlišuješ. Je také zlé byť iným a výnimočným? Možno ak si z toho vezmeš to najlepšie a pochopíš tak skôr budeš v živote vyhľadávať práve takúto spoločnosť. Pretože sa vďaka interakcii s takýmto typom ľudí staneš silnejšou a múdrejšou :)

voľný deň

S takými kamoškami sa ani nestretávaj. Načo keď si z teba robia srandu všetke.

A to že jedna začne a ostatné sa pridajú a robia posmech všetke z teba je typický signál že všetke majú strašne nízke sebovedomie že ani jedna sa ťa nevie zastať a bojí sa že keby tak urobila tak sa postavia aj proti nej. Človek ktorý nemá komplexy vie sa postaviť na stranu slabšieho a ohovaraného. Ale na slovensku to nieje vo zvyku.. žiaľ..

Noemi44

ja osobne by som sa s takými babami ani nestretávala..k čomu to je dobré keď sa potrebuješ porozprávať a oni si z teba uťahujú..skús si nájst iné, lepšie kamarátky :)