- tvaroh vie byť aj maškrtka, keď si dám do neho cukor, mňam, ale skúšala som si ho dať už aj s malými rajčinami na slano a tiež to bolo fajn :) -
6 dôvodov, prečo si dopriať tvaroh
tvaroh mam rada, no len na sladko, na slano mi akosi nechuti
Tvaroh je fajn, ja si ho rada dávam aj na desiatu napríklad
Milujem tvaroh, hlavne v koláčoch
A ešte si ochutiť ten tvaroh kakaom a dať si do neho ovsené vločky, chia semienka a BCAA (aminokyseliny) a komplexné jedlo zo všetkými živinami je na svete. Poprípade zajedať ešte s pečivom ktoré obsahuje semienka (slnečnicové alebo tekvicové) alebo s tmavým pečivom.
tvaroh je naozaj ok, prinos telu uzasny a hlupost, hlupost, hlupost patri iba tomu, co to pripomienkuje.
Michal si ok? :D
hlupost hlupost hlupost. Pardon zabudol som ze ludia chcu byt chory bez zdravych kosti s osteoporozou arterosklerozou a pod. Takze beriem spat papajte papajte papajte tento uzasny anoranickym vapnikom telu skodlivy produkt ako vsetky mliecne vyrobky.
Takze dobru chut na vase chore kosti a klby.
Tvaroh je už dávno veľkým obľúbencom medzi športovcami či ľuďmi, ktorí sa snažia sledovať svoju váhu. Vďaka obsahu bielkovín, vápnika, vitamínov B a relatívne nízkemu obsahu tuku je skutočne potravinou, ktorá by nemala chýbať v našom jedálničku.