Dobrý den, neviem ako zacat....jedna sa o moju kamosku...volakedy sme spolu robili a odvtedy sa kamaratime...pred nedavnom sme si pisali co a ako, no ale čo mi ona napisala fu...vydala a maju dve deti neplnolete este...jej muz ju sikanuje buzeruje skaredo jej nadava a deti velmi placu a podotykam peniaze jej nedava a nic pomali neplati jej muz musi si dakedy poziciat a niekolko krat volala policajtou ktory nic neurobili iba to riesili pokutou alebo dohovaranim...a sa mi zdá ze aj detom sa zle chova.. a hlavne dost pije jej muz a co sa týka rodicou jej tak to je nula bodov ty jej nadavaju zle sa k nej chovaju a furt nieco maju proti nej...no hroza...a este ma dedičnu chorobu schyzofreniu...som jej napisala ze nech ide do krizoveho centra s deťmi tam jej pomozu...aj som jej nasla centrum aj cislo dala a aj adresu...ale ona mi napisala ze tam nepojde bo ona sama s detmi nemoze zostat sama...tak som jej napisala nech sa ide len opytat zato nic neda..ale bezvysledne...aj som jej volala a akurat nevhod ked jej mama skaredo nadavala a jej muz buzeroval...musela sa skovat do zachoda, ale to sme moc nepokecali bo furt nadavala jej mama aotec ani nehovorim...a jej muz furt jej zhasinal svetlo a kluckou furt buchal a pod. Nakoniec to doslo na socialku a to jej rodicia podali na socialku ze sa nestara a pod.ze furt spi a pod
popritom vola rada ze si nasla pracu a mohla poplatit vsetko co treba..a ked prisla domov tak si sla lahnut a otec ju zacal mlatit hlava nehlava ze o deti sa treba starať a pod.a bol jej muz doma tak sa postaral on chvilu kym ona si z prace odychne no ale ked jej muz videl ze skoro ju prizabil tak sa jej zastal...no a ked dosla socialka tak jej muz povedal aby drzala hubu a nepovedala pravdu. .no ale som jej povedala nech len povie ...ale povedala len to co uznala zavhodne...velni som sa nato nahnevala...ale no co narobim...sociálna pr.im povedala ze nech si vybavia soc.byt ale jej muz nechce ...a aj za kríz. centrum sa pýtala ze moze tam byt len 6tyz.tak zas nic. Socialka bude tam chodit castejsie ale ci nieco spravia neviem..neviem ako jej pomoct ale prvom rade musi ona...ludia ako to je Prosím vas zo zakonmy alebo tak aby sa jej ulavilo a bola a detmi scastna takto stouto chorob.co ma daleko nezajde a si viac ublizi..dakuhem za všetky komentáre a rady