Chronický pocit opilosti

Príspevok v téme: Chronický pocit opilosti
marek5399

Zdravím,

chcel by som sa opýtať, či sa tu náhodou niekto nestretol s niečim podobným. Ak áno a toto čítate, tak prosím vás napíšte mi sem. Od začiatku augusta tohto roku sa mi z ničoho nič začalo točiť v hlave, je to pocit opilosti, bojujem z tým už 4. mesiac. Do toho mám aj tinitus, čo je šumenie v ušiach. To má až tak neobmedzuje, no to točenie hlavy je strašne nepríjemne a to mám len 19 rokov. Bol som s tým na krčnom, tam mi spravili testy na sluch aj pozerali mi do ucha, všetko v poriadku, nasledne som šiel na neurológiu, tam tiež ok a poslali ma preistotu na magnetickú rezonanciu, tá tiež dopadla v poriadku. Tak som šiel opäť na neurológiu a z tamadiaľ ma poslali na regabilitácie, tak som začal chodiť tam..som po dvoch procedúrach ale neni ani o % lepsie.. stale rovnako alebo dokonca horšie.. na nete som našiel že príčinou môže byť kandida, tak som si spravil výtery a tam sa nenašlo nič, čiže v poroadku. Fakt som už zúfalý... už som tu raz písal no velmi nikto sa neozval, tak preto píšem znova. Vďaka za každú radu.

Hhah

A čo sa myslí pod tou psychikou?

Ja si osobne myslím, že treba vždy preveriť telesnú príčinu, ak sa príznaky prekrývajú. Lebo psychiku nedokážeš, ale telesné sa Ti ukáže v teste.

Peterr

Ako ste dopadli ? Môžete to mať aj z ATB . fluorochinolóny ...napr medociprin atď .. preštudujte si.. zistili vám niečo ?

ahjajjaj

magdalénka, lebo z jednoduchého RTG to nezistia. Riadne vyšetrenie magnetickou rezonanciou mozgu a krčnej chrbtice. A keď už na to MR človek ide, tak aj celej chrbtice.

Magdalenka25

Pred skoro 2 mesiacmi som začala mať problémy tipu tlak do hlavy, prázdna hlava ako po alkohole, krútenie hlavy, pocit na vracanie atď. atď. Hľadali mi milión chorôb ešte aj hľadajú. Zrongenovali mi chrbticu mala som tam klasicke zakrivenia chrbtice nič čo by mi mohlo robiť také problémy. Ale už som bola taká zúfala že som si zaplatila súkromnú fyzioterapeut-ku. Na prvom sedení mi uvoľnila krk, rozmasírovala, dala mi cviky. Okamžité zlepšenie. Prestala sa mi krútiť hlava, prestala som mať ten tlak. Musím tam chodiť zo začiatku každý týždeň lebo mam zrotovanú chrbticu. Celú krčnu a časť hrudnej. A na RTG mi to nezistili nič čo by nemali iný ľudia. Lenže každý inak zaberá na tu chrbticu a môže ti to spraviť extrémne problémy. Keď tlačí na nervy a miechu. Zla sa ti prekrvuje mozog. Ja som už odpadávala. Cena je cca 20-35€ za jednú hodinu. A musíš na sebe makať ráno a večer ale iné riešenie tam nie je pokiaľ ti nič iné nenájdu.

ahjajjaj

Lenka, mám ten pocit.
U mňa je to kvôli zápalu mozgu. Možné iné príčiny. Porucha vnútorného ucha. Krčná chrbtica, nejaký blok. Cievna porucha. Spadá to do kompetencie neurológa.

Lenka249

Dobry den.
Je to uz par rokov odkedy ste pridali prispevok no mam vyse roka rovnaky problem. Chcem sa opytat ci sa Vam podarilo z toho dostat. A ak ano co Vam vlastne bolo?