Som Nikto, vždy som bola Nikto a vždy budem Nikto, má podľa vás, aby niekto ako ja, bez priateľov, bez záujmu rodiny, okolia vôbec ďalej existoval? Kričím, ale ticho je hlučnejšie než ja...
Nikto
"ak si myslis ze zakricis na Stastie a ono k tebe pribehne a skoci ti do narucia, tak je najvyssi cas sa prebrat"
tak ale realne sú ludia, kt maju tu "startovaciu stanicu" omnoho stastnejsiu v suvislosti s dnešnými požiadavkami, čo však neznamená že si ju musia udržať večne..
autorke temy: neviem nakolko si schopna (ale podla toho ako si to napisala, tak asi nie velmi) pracovat na sebe bez toho aby si mala podporu v okoli, preto by si mohla skusit zajst za psychologom a nejako s nim preprat tieto formy nezáujmu a nejaké správanie kt by si mohla zmenit v nejakych situaciach .. ja by som ti vedela dat este take odporucanie (taku kvazi psychoterapiu homebased) mozno ako ziskat istu kvazi podporu/zaujem, zalozit si nejaky anonymny blog najlepsie na tumblr a skus tam postovat tie veci kt ta trapia hoci len vo forme obrazkov, mali by sa tam najst iste ludia aj tebe podobní :)
nestaci kricat aby si bol niekto. treba hlavne makat. na sebe, na svojich schopnostiach, svojom vzhlade, vzdelani, makat v praci, snazit sa byt lepsi ako druhi, intenzivne sa zaujimat o svoje okolie a o ludi, vyhladavat socialne kontakty a priatelstva.
ak si myslis ze zakricis na Stastie a ono k tebe pribehne a skoci ti do narucia, tak je najvyssi cas sa prebrat, pretoze takto to nefunguje. ak cosi chces musis sa sebazdokonalovat a neustale realne pokusat to dosiahnut, aj po milion zlyhaniach. treba v sebe pozbierat vsetku nadej a vieru, ze ked budes dostatocne tvrdo makat, dostavia sa zelane vysledky. mozno nie na 100% tak ako si ich chcel, ale urcite vzdy lepsie ako sediet, revat a cakat na spasu...
toto je zivot kamo, vegetovat sa bude az po smrti;)