Ahojte,.
Rok som chodila s jednym chalanom ktorého som neskutočne milovala,stretla som ho cez kamarátku.Chodili sme spolu stále von,na prechádzky.Ráno som chodila za nim domov-spavali sme spolu a poobede von-s jeho partiou.Jeho kamaráti z partie mi dosť často vraveli aký je,že je fajčí,pije,droguje,je závislý na automatoch a že ma využíva na spanie,hrá sa s mojimi citmi,namotáva ma,robí so zo mňa srandu.Dosť chodil aj s dievčatami inými von,ktoré mi hovorili,že aj ich chcel...Hovorili mi že som kvôli nemu naivná,spostá,jebnutá,čo som aj bola.Verila som jemu a nie tým,čo hovorili pravdu.Vždy som si myslela,že ma ako jedinú miluje ale milovat nevie.Bolo to bezcitné monštrum,ktorému som uverila.Teraz ma dievčatá z mesta chcú zbiť a pomstiť sa mi.Jeho partia ma zase nenávidí a vždy na ulici pomne niečo kričia,niekedy nadávky inokedy len ahoj alebo moje meno,ale ja ich nenavidim tiez ale odzaciatku jak som sa s nimi zacala stretavat a ked ich zbadam chcem ich zbit alebo rovno zabit lebo v minulosti mi dost ublizili.No a ten chalan,s ktorým som chodila mi dal kopačky a teraz ma bere len za kamaratku.Po rozchode som sa uplne z neho zrutila-skusila som sa predávkovat tabletkami,podrezat zily koli nemu ale nepodarilo sa mi,stale tu som.Kazdu noc sa mi onom sníva.Aj dobre aj zle veci.Vzdy sa strhnem zo sna a neda sa mi spat,rano sa zobudim cela spotena.Cez den nonstop sledujem ci mi neposlal sms,mms,e-mail,spravu,ci neni prihlaseny na facebooku,ak je tak hned mu odpisem.Ludi okolo sa pytam,ci vedia onom niecom ci uz ma babu a snazim sa ho dostat spet-pisem mu zalubene basne,spravy,prosim ho aby sa vratil ale on nic.Som nanom namotana a zavisla a neviem ako to puto,alebo jak to nazvat skoncit.Ked sme spolu a dotkne sa ma alebo sa len namna pozrie,tak som stastna ako nikdy-rozziari sa vo mne iskra stastia ale aj beznadeje.Neviem co mam robit.Najradsej by som bola stale s nim,ale uz spolu nechodime a mam pocit ze ani za kamaratku ma nechce .Co mam robit ?Mam ho nechat ist a nikdy sa s nim nestretnut,alebo sa od neho odtrhnut,tu namotanost nejak pretrhnut ?Ako mam nanho zabudnut ?Zabudnut nato ze bol,existoval ?