dieta chcu tahat po psychiatroch

Príspevok v téme: dieta chcu tahat po psychiatroch
LenaLena

ahojte

moj partner ma 2 deti a striedabu starostlivost.Prednedavnom sa ucitelka rozhodla,ze odporucuje,aby syn,ktory ma 7 rokov navstevoval detskeho psychologa.Jediny dovod aky dala bol,ze chlapec je velmi citlivy a niekedy pri prichode do skoly mu je do placu.Po vcerajsom rozhovore s nim sme zistili,ze chlapcovi je luto,ked je pri mame a chcel by byvat s otcom,teda s nami.Nechce byt pri mame ale nechce jej to povedat,aby jej nebolo luto.Ked su deti pri mame,nevenuje sa im,len stale spi a jedine kedy ich vezme von,je cesta ku jej rodicom.Tam s nimi travi hodiny.Hranie,rozpravanie,chodenie do parku alebo len tak von tam neexistuje.S nami chodia von,robime hluposti,deti sa smeju,su stastne...Ona keby sme jej to povedali,povie,ze hadzeme detom kliny do hlavy a my ich balamutime.Neuveri tomu,ze to vyslo od toho dietata bez toho,zeby sme mu my cistili mozog.Ako predist navsteve psychologa?Je to dobry napad?Podla mna je to dalsi stres pre neho.Ma niekto skusenost ?Dakujem

P.s - zijeme v cudzine

LenaLena

no,prisli sme nato,ze asi len on da veci na pravu mieru,ale...matka deti maleho odviedla k psychologovi a ked sme sa pytali na meno,pretoze mame aj my pisat ako sa dietatu dari,tak nam odmietla povedat meno doktora.Vraj co od neho chceme.Priatel povedal,ze sa ist informovat tak isto ma na to pravo ako otec,ako aj ona ako matka.Vraj len v tom pripade mu ho prezradi,ak pojde s nim za doktorom aj ona a bude pritomna rozhovoru.No,,,boji sa.Narozpravala ako deti trapime a triznime a zrazu ma strach,ze sa doktor dozvie viac.Aj ked to dieta povie svoje,ale predsa od nej vysli urcite skarede veci.Preco su niektore zeny tak pomstichtive?Preco nevedia pochopit,ze cez deto to nejde riesit svoju frustraciu?Je mi z toho smutno ked vidim,ake su tu stastne a od nej prichadzaju po tyzdni s tym,ze...Maminka vcera nevarila,lebo sa jej nechcelo.Mali sme len sandice.Smutne...

sewie

LenaLena, a co keby ten psycholog vysvetlil matke deti ako sa veci maju? hm? mozno nie je zly napad aby sa s chlapcom porozpraval a dal pohlad nezaujatej strany jeho matke.