Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzrušenie

Príspevok v téme: Vzrušenie
Tomas9412

Mám 22 rokov, a mám problém s bolesťami semenníkov. Rýchlo dôjdem k vzrušenie aj keď dôvod nato nie je a začnú ma bolieť semenníky, a sú aj na dotyk bolestivé. Dokonca sa aj stáva, že v noci kvôli bolesťiam nemôžem spať a jediné východisko je masturbácia. Mám s týmto niekto skúsenosť ? Za odpoveď vopred Ďakujem

Tomas9412

U lekára som už bol, aj na sone a lekár vravel že je to normálne. Len zas u mňa je ten problém, že mám jeden semenník väčší ako druhí z dôvodu zlého rastu a bolo to chirurgicky riešené ešte v detstve.

proste chalan

Ahoj,

ja osobne neviem presne, čo ti mam k tomuto povedať a nechcem ťa strašiť, ale asi by si si mal nájsť čas na urologa....

dnes sa mi dostal do ruky letak z onkologie a pisalo sa tam o pravidelnej samoprehliadke semennikov, o ktorej som nikdy predtym nepočul, ale je odporučana na každy mesiac od 15tich..

nechcem ťa strašiť, a asi to ani nebude ono, ALE, za pokus nič nedaš, skus si Semenniky prehliadnuť, keď videš zo sprchy, ale skus byť nevzrušeny, skus na to nemyslieť

a každy rozdiel(hrčka ktora neni na oboch alebo stvrdnute miesto) medzi nimi by mal vidieť urolog alebo aspoň lekar.