Nepamäm čo sa stalo, je mi niečo? POMOC

Príspevok v téme: Nepamäm čo sa stalo, je mi niečo? POMOC
Patinka

Nechápem čo mi je.. Včera sa mi stalo niečo pri čom som sa veľmi vystresovala celý deň ma to trápilo, citila som sa uplne v úzkostiach nedokázala som normálne myslieť, proste veľmi ma to trápilo.. Dnes po celom kľudnom dni keď som si chcela nejako spomenuť na včerajšok, som si uvedomila že si vôbec nič nepamätám.. !!

Čo sa to stalo ? Nepila som nič, ani nič nefetovala. Je možne že je to z veľkého stresu ? Čomu sa mám vyvarovať aby sa to nestalo znova, vie mi niekto povedať čo sa mi to vlastne stalo ??

LMarika

Pre istotu zajdi za neurologom. On by mohol odhalit pricinu. Okrem ineho si od neho skus vypytat aj odporucenie na CT mozgu. Aj EEG pre istotu. Po psychiatroch nechod, ty tam nepatris. Pricina musi byt telesna a kto hlada, ten najde. Hlavne sa nejako snaz zdravo zit, dopraj si dostatok spanku, aby si spala v noci aspon 8 hodin, dodrzuj pitny rezim, nezabudaj ani na sport. Ja som kedysi stracala pamat, ale u mna to bolo skor take pomale, chronicke a dlhe mesiace trvajuce s pridruzenou chronickou unavou a pocitmi na odpadnutie, ze sa mi casto tocila hlava a s castymi nadchami a herpesmi na perach. V tom case som byvala v plesnivom byte s plesnivymi tapetami, s lakovanou drevenou podlahou a s azbestovou strechou. Na plesne som alergicka, to viem, takze asi hlavne tie tam zaposobili najviac. Ked som z bytu odisla, nadchy a herpesy zmizli a pamat sa pomalicky, postupne zacala sama od seba davat do poriadku a dnes uz je vsetko O. K. Odvtedy sa bojim plesni a tapiet.