Topanky a obrovsky problem

Príspevok v téme: Topanky a obrovsky problem
steel,

Zdraviim,

pred rokom som na Vianoce dostala steely(kanady) s ocelovou spicou. Stali 80 € a su mi male. Konkretne na clenkoch ma priserne doudieraju az do krvi. Uz sa nedaju vratit a predat ich nechcem. Teraz ked je zima, tak mam v plane ich nosit, lebo do snehu a do dazda su skvele. Na zaciatku mi boli dobre, nikde ma netlacili, tieto problemy sa objavili az neskor. Skusala som do nich pchat noviny, ponozky,aby sa roztiahli, ale iba docasne to pomohlo. Este som v nich cestou tam zasla, ale ked som sla do skoly, tak ma doudierali a zasla som len tak tak. Na kopyte sa roztiahnut nedaju, lebo maju ocelovu spicu. Poradte prosim nejake triky, su to pekne mohutne boty, nechcem ich predat/vymenit. Dakujem

kafe

ja mám podobný problém, mám topánky s oceľovou špicou a na päte mi robia hrozné pľuzgiere. Ale nie sú mi malé, skôr veľké. Mám v nich hrubú vložku, aj novinový papier, maximálne tak v hrubých ponožkách je to ešte ako tak. Ale tie topánky nosím k sukniam, tak ponožky moc nosiť nechcem. Proste ich nosím zriedka, lebo sa musím potom týždeň zotavovať :D

Ak ti môžem poradiť, tieto topánky predaj, kúp si väčšie a nos do nich hrubé ponožky. Na miestach kde ťa odierali si daj už preventívne náplate.

špica

daj foto nech vieme vôbec o aké boty ide. Lebo podľa popisu nemám šajnu o čom točíš...

a čo vlastne chceš? Ako dosiahnúť aby ťa netlačili na členkoch? Jedine si ich dať niekam k opravárovi obuvi aby ti tam našil nejakú tkanivovú vložku alebo vatovú neviem.. Niečim to proste vystlať aby koža bola v kontakte s niečim mäkkým.