Dobrý deň. Chcem sa opýtať. S priateľom sa snažíme necelý rok otehotnieť A už mám pocit že si vsugerovanam tehotenske príznaky. Poslednú menštruáciu som mala 21.10. Do 30.10 hneď potom sme sa snažili plodit. Pretože mávam nepravidelnu niekedy aj po 2 mesiacoch tak neviem presne plodné dni. TERAZ už 2 dni mam biely hrudkový výtok ktorý nezapacha ani nestipe. Bolia má prsia pri dotyku mávam časté bolesti V podbrusku nepríjemné pichanie+bolesti hlavy Robila som si TT žiaľ vyšiel negatívne. Môžte mi prosim poradiť čo to môže byť. Či je to zápal A či mi môže test už po 8 dní ukázať správny výsledok? Za skorú odpoveď ďakujem
bolesti V podbrusku
Radim zájsť na gynekológiu len gynekológ to vie povedať xo ti je
Aha . Tak to skôr bude neaky zapal :(
Pri umiestňovani vajíčka žena slabo krváca s výrokom to nemá nič spoločné. Výtok môže byť znakom ovulácie
Joleen Ďakujem . Ja som čosi čítala že tie vytoky môžu byť znakom umiestňovania vajíčka ale neviem čo je na tom pravdy. nevieš náhodou?
A ešte niečo po 8 dňoch ti test nemôže nič ukázať pretože celý proces oplodnenia čiže od stretnutia spermie s vajíčkom jej následne oplodnenie a putovanie do maternice a u sadenie sa oplodneneho vajíčka do maternice trvá ca 14 dni
Keď sa už snažíte rok tak by ste mali zájsť za lekárom. Tvoj by sa mal podrobiť urologickym vystreniam a spermiogram a ty vyšetrenie štítnej zľazy a priechodnosť vajíčkovodov. Viem o com rozprávam polku mám už za sebou
Oprava mens. Bol od 21 -25
Oprava mens. Bol od 21 -25