Tehotenstvo a bolesť v podbrušku

Príspevok v téme: Tehotenstvo a bolesť v podbrušku
Roni1987

Ahojte . Som začínam 11 tt.este som nebola na sono , kedže žijem v zahraničí a tu je všetko iné . Idem az o 2 týždne , ale chcem sa opýtať ci pozná niekto z vas nasledujúci problem . Boli ma v podbrušku ale sú to take silne bolesti akoby ma rezali nožom , pociťujem to len ak musím ísť na veľkú toaletu , potom sa to upokojí a nic. Možno to nic nie je , ale mam strach , určite by som bola pokojnejšia ak by som počula aspoň srdiečko bábätka , ze he všetko v poriadku , je to moje prvé tehotenstvo. Az do 10 tt som mala ranné nevoľnosti co denne časami az celodenné . Teraz to uz je ok , aj keď sa niekedy este niekedy objavia ale nie tak často a nie tak silno. Dúfam , ze he všetko v poriadku.

gastanko2016

ja som mala do konca prvého trimestra ako keby menštruačné bolesti. To sa naťahuje a pripravuje maternica.Ale občas som mala pocit, že už už dostanem svoje dni. Potom to ustalo.

Roni1987

Dnes som bola za lekárom a vraj je to normálne kedže každá pociťuje inakšie tehotenstvo a ak žena ma úzke miesta a maternica rastie a dieťatko tiež tak sa to ťahá a az občas pichá. Trosku ma upokojila , ale určite budem pokojná ak uz budem počuť srdiečko bit.

mmonna

Bolesti v podbrušku v prvých týždňoch tehotenstva je normálna, ale nie takáto kŕčovitá. Mala by si ísť k lekárovi.

Roni1987

Este som sa neinformovala kedže sa mi to stalo iba pri potrebe stolici posledné 3 dni , a potom je všetko ok. Ale chcela som iba vedieť ci sa stym niekto uz stretol. Ci to je normálne.