Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cysta,?endometrioza?

Príspevok v téme: cysta,?endometrioza?
kika68

Ahojte baby ,man 30 .dnes som bola u svojho gyn.povedal mi ze mam tam myom,ktory son tam mala aj pred polrokom ked som bola na vys.dnes som tam zasla Loki mykoze tak mi zasa spravil sono,a uz ah na vajecniku mam nieco.vraj to moze byt cysta alebo endometrioza.inked.objednal ma o 20 dni na operaciu.este som nerodila ake mam strasny starch ski to dopadne co nedajboze nemam rakovinu .menzes mam ok,pravidelne.posledne .2 dni pocitujem tlak v podbrusku.nemate niekto skusenosti?

prachomil

Ahoj,

veď práve, keby si to mala v takom štádiu, že sa už nič nedá robiť, mala by si obrovské bolesti a celkove príznaky brutálne.

Na narkózu je tam anesteziológ a pokiaľ si relatívne zdravá normálna tridsiatnička, nič sa Ti nemôže pri narkóze stať. Ženám schválne pri takých operáciách dávajú injekciu na zrážanlivosť krvi, aby sa ošéfovala aj embólia, takže žiadne hororové scenáre. Klídek.

kika68

Krcok som mala vys.v maji tohto roku.vysledky boli v poriadku.co ak to uz mam v stadiu ked sa uz nebude dat nic robit?strasny man strach,co ked sa nezobudim po narkoze?a vysledky? Mam hororove scenare.

prachomil

Ahoj ahoj,

nič sa neboj, nebude to nič strašné, pokiaľ nemáš nejaké príznaky doteraz - to znamená, že ak aj to bude endometrióza, tak ešte nie v nejakom blbom štádiu a teda je šanca, že ak sa to podchytilo, tak sa to vylieči dobre. Rakovina, na to si ešte mladá podľa mňa, no a rakovina z hpv - krčok si asi nechávaš vyšetrovať a ak bolo všetko ok, tak sa neboj.

Ja som mala endometriózu, našli to v skorom štádiu, takže som v pohode teraz. žiadna dráma, ktorú som čakala, sa nekonala. Máš dobre, že si objednaná tak skoro, asi Ti budú robiť laparoskopiu, toho sa tiež nemusíš báť, je to minizákrok, kus ťa potom bude rezavo bolieť bruško, ale to prejde do jedného dňa, ďalšie dni bolí, ale nie moc. O týždeň si vcelku fit.

Zatiaľ sa ničoho neboj, nie som lekár a nechcem to ani banalizovať, ale nerob si katastrofické scenáre, vyrieši sa to a bude dobre. Držím palce.